Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιράν και Συρία ζητούν συντονισμό Αράβων και μουσουλμάνων για να σταματήσουν το Ισραήλ στη Γάζα

Ιράν και Συρία ζητούν συντονισμό Αράβων και μουσουλμάνων για να σταματήσουν το Ισραήλ στη Γάζα
Επικοινωνία των προέδρων Ebrahim Raisi και Bashar al Assad
Σχετικά Άρθρα
Να συντονιστούν για να σταματήσουν τα εγκλήματα που διαπράττει το Ισραήλ στη Γάζα καλούν τα αραβικά και μουσουλμανικά κράτη οι πρόεδροι του Ιράν, Ebrahim Raisi και της Συρίας, Bashar al Assad.
«Σήμερα, όλες οι μουσουλμανικές και αραβικές χώρες και όλοι οι ελεύθεροι λαοί της γης θα πρέπει να ενωθούν και να συντονιστούν για να σταματήσουν τα εγκλήματα του σιωνιστικού καθεστώτος κατά του καταπιεσμένου παλαιστινιακού έθνους» ανέφερε ο Raisi μετά τη συνομιλία που είχε με τον Σύρο ομόλογό του.
«Σε αυτήν τη βάση, η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν θα προσπαθήσει να επιτευχθεί αυτός ο συντονισμός το ταχύτερο δυνατό, ερχόμενη σε επαφή με τους ηγέτες των μουσουλμανικών χωρών» αναφέρει ανακοίνωση της προεδρίας του Ιράν, στην οποία καταγγέλλεται η συνέχιση της γενοκτονίας των Παλαιστινίων.
Από την πλευρά του ο Assad υπογράμμισε «την ανάγκη για μια γρήγορη δράση των αραβικών και μουσουλμανικών χωρών για να προστατευθεί ο παλαιστινιακός λαός και να σταματήσουν οι ισραηλινές επιδρομές που στοχοθετούν τα παιδιά και τις γυναίκες στη Γάζα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης