Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Η Hamas προσπαθεί ακόμα να εισβάλει, τους έχουμε μπλοκάρει

Ισραήλ: Η Hamas προσπαθεί ακόμα να εισβάλει, τους έχουμε μπλοκάρει
Στόχος μας η ανώτερη ηγεσία της Hamas, και στρατιωτικά και πολιτικά στελέχη λέει ο ισραηλινός στρατός
Σχετικά Άρθρα
Μαχητές της Hamas επιχειρούν ακόμα και τώρα να εισβάλλουν στο Ισραήλ αλλά τους έχουμε μπλοκάρει υποστηρίζει ο ισραηλινός στρατός, ο οποίος προειδοποιεί πως όποιος πλησιάζει τα σύνορα στη Γάζα, θα πυροβολείται.
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως τα αεροπορικά χτυπήματα στη Γάζα νωρίτερα σήμερα Πέμπτη 12/10 τα ξημερώματα είχαν ως στόχο μέλη της δύναμης Nakhba, επισημαίνοντας πως επικεντρώνεται στον εντοπισμό των μαχητών που οργάνωσαν την εισβολή στο Ισραήλ, αξιοποιώντας στοιχεία «μετά από ανάκριση ανθρώπων που συνελήφθησαν».
«Ο Ισραηλινός Στρατός σκοπεύει να βάλει στο στόχαστρο την ανώτερη ηγεσία της Hamas, όχι μόνο στρατιωτικά αλλά και πολιτικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται σε κυβερνητικούς θεσμούς» υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, Richard Hecht, τονίζοντας ότι μαχητές της Hamas εξακολουθούν να προσπαθούν να εισέλθουν στο ισραηλινό έδαφος δια θαλάσσης.
«Αναχαιτίσαμε μερικούς θαλάσσιους στόχους» είπε ο Hecht, αναφέροντας πως οι ισραηλινές δυνάμεις συνεχίζουν να ασφαλίζουν τη συνοριακή περιοχή γύρω από τη Γάζα, «κτίζοντας μικρά οδοφράγματα με τανκ και αναχώματα για να ασφαλίσουν τα σύνορα».

Κανείς δεν μπαίνει, κανείς δεν βγαίνει

Σύμφωνα με τον Hecht, οι Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν κατακλύσει την περιοχή στα σύνορα με τη Γάζα.
«Όποιος πλησιάσει τα σύνορα της Γάζας, θα πυροβοληθεί.
Οποιοσδήποτε.
Κανείς δεν μπαίνει, κανείς δεν βγαίνει.
Ο ισραηλινός στρατός προετοιμάζεται για τα επόμενα στάδια του πολέμου» είπε ο Hecht, τονίζοντας ότι οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με μια χερσαία εισβολή προέρχεται από την κυβέρνηση.
Όσον αφορά τα περί αεροπορικής εισβολής χθες το βράδυ από τον Λίβανο, ο Hecht είπε ότι οι αναφορές ανεμόπτερα ή μη επανδρωμένα αεροσκάφη ήταν αποτέλεσμα «ανθρώπινου λάθους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης