Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Κανείς εχθρός δεν θα επιβιώσει εάν επιτεθεί στην Ρωσία

Putin: Κανείς εχθρός δεν θα επιβιώσει εάν επιτεθεί στην Ρωσία
Σε ποιες περιπτώσεις η Ρωσία θα απαντήσεις με αντίποινα που κανείς εχθρός δεν θα επιβιώσει για να δει το αποτέλεσμα της σύγκρουσης
Το χτύπημα αντιποίνων της Ρωσίας μετά από μια πυρηνική επίθεση δεν θα επιτρέψει στον εχθρό να επιβιώσει, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Putin στην λέσχη Valdai.
«Θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι από σήμερα τα αντίποινα θα είναι απόλυτα… για οποιονδήποτε πιθανό επιτιθέμενο.
Ξεκινώντας από τη στιγμή που ανιχνεύτηκε εκτόξευση πυραύλου, από όπου κι αν προέρχεται - οποιοδήποτε σημείο στους ωκεανούς του κόσμου ή από οποιοδήποτε έδαφος - θα ακολουθήσει μια αντεπίθεση, με τόσους πολλούς πυραύλους, τόσες εκατοντάδες βλήματα μας να εμφανίζονται στον αέρα που κανένας εχθρός δεν θα έχει την ευκαιρία να επιβιώσει» υποστήριξε ο Ρώσος πρόεδρος.
Υπενθύμισε ότι στο στρατιωτικό δόγμα της Ρωσίας υπήρχαν δύο λόγοι για την πιθανή χρήση πυρηνικών όπλων: μια εχθρική πυρηνική επίθεση στο ρωσικό έδαφος, με επακόλουθα αντίποινα.
Στην πράξη, αυτό σημαίνει το εξής: οι πύραυλοι εκτοξεύονται, το σύστημα προειδοποίησης πυραύλων μας τους εντοπίζει και προειδοποιεί ότι ο στόχος είναι το έδαφος της Ρωσίας.
Όλα αυτά συμβαίνουν σε δευτερόλεπτα, όπως όλοι καταλαβαίνουν.
Έχοντας συνειδητοποιήσει ότι η Ρωσία πρόκειται να χτυπηθεί , εμείς από την πλευρά μας απαντάμε σε αυτή την επιθετικότητα», τόνισε ο Putin.
Ο δεύτερος λόγος, είπε ο πρόεδρος, είναι μια απειλή για την ύπαρξη του ρωσικού κράτους, ακόμη και αν χρησιμοποιούνται μόνο συμβατικά όπλα εναντίον της Ρωσίας.
Και στις δύο περιπτώσεις η Ρωσία θα απαντήσει με αντίποινα που κανένας εχθρός δεν θα επιβιώσει για να δει το αποτέλεσμα της σύγκρουσης…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης