Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Απροετοίμαστος ο Netanyahu – Εάν γίνω πρόεδρος των ΗΠΑ, θα στηρίξω πλήρως το Ισραήλ για τη διάλυση της Hamas

Trump: Απροετοίμαστος ο Netanyahu – Εάν γίνω πρόεδρος των ΗΠΑ, θα στηρίξω πλήρως το Ισραήλ για τη διάλυση της Hamas
Υπό την ηγεσία μου ο κόσμος ήταν ειρηνικός και ήρεμος διότι σέβονταν τις ΗΠΑ υποστήριξε ο Donald Trump
Σχετικά Άρθρα
Πυρά κατά του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu ότι ήταν απροετοίμαστος όσον αφορά την επίθεση της Hamas εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, ο οποίος επιτέθηκε και κατά του προέδρου Biden για την εξωτερική πολιτική που ακολουθεί.
«Υπό την ηγεσία μου ο κόσμος ήταν ειρηνικός και ήρεμος επειδή σέβονταν την Αμερική… με τον διεφθαρμένο Joe Biden, έχετε χάος, αιματοκύλισμα, πόλεμο, τρομοκρατία και θάνατος.
Ο Joe Biden ήρθε και έριξε το Ισραήλ στους αιμοδιψείς τζιχάντ» είπε σε συγκέντρωση Ρεπουμπλικάνων στο Palm Beach ο Trump, ο οποίος σε συνέντευξη του στο Fox News έβαλε και κατά του Netanyahu, ο οποίος όπως είπε, «υπέστη πολύ άσχημο πλήγμα».
«Δεν είχε προετοιμαστεί.
Ήταν απροετοίμαστος και το Ισραήλ ήταν απροετοίμαστο.
Υπό τον Trump, δεν θα χρειαζόταν καν να είναι προετοιμασμένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Trump, τονίζοντας ότι ήταν ο καλύτερος φίλος που είχε ποτέ το Ισραήλ.
«Εάν επανεκλεγώ πρόεδρος, οι ΗΠΑ θα υποστηρίξουν πλήρως το Ισραήλ για να νικήσει, να διαλύσει και να καταστρέψει οριστικά την τρομοκρατική οργάνωση της Hamas» υποστήριξε ο Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης