Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Ανασφαλής ο κόσμος εξαιτίας των όπλων που στέλνουν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία και καταλήγουν αλλού

Ρωσία: Ανασφαλής ο κόσμος εξαιτίας των όπλων που στέλνουν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία και καταλήγουν αλλού
«Χρησιμοποιώντας αδικαιολόγητα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και χειραγωγώντας το περιεχόμενό τους κακόπιστα, η Ουάσιγκτον συνεχίζει να κάνει τον κόσμο όλο και λιγότερο ασφαλή,  δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών
Οι ΗΠΑ καθιστούν τον κόσμο συνεχώς ανασφαλή, καθώς κάνουν τα πάντα για να ενισχύσουν με όπλα την Ουκρανία δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova σχολιάζοντας την παράδοση οπλισμού που κατέσχεσαν οι Αμερικανοί στον Κόλπο του Ομάν, στο Κίεβο.
«Χρησιμοποιώντας αδικαιολόγητα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και χειραγωγώντας το περιεχόμενό τους κακόπιστα, η Ουάσιγκτον συνεχίζει να κάνει τον κόσμο όλο και λιγότερο ασφαλή.
Με στόχο να συνεχίσει να τροφοδοτεί το καθεστώς του Κιέβου με όπλα, καταφεύγει σε κάθε μέσο.
Τώρα , έχουν καταφύγει σε ληστείες στη θάλασσα.
Εν τω μεταξύ, η στρατιωτική περιουσία που δίνεται στο Κίεβο όχι μόνο συνεχίζει να τροφοδοτεί τη σύγκρουση στην ίδια την Ουκρανία, αλλά επεκτείνεται και πέρα από αυτήν, συμβάλλοντας σε αυξανόμενες απειλές σε hotspots σε άλλες περιοχές.
Η Ουάσιγκτον θα έπρεπε να είχε από καιρό συνειδητοποιήσει ότι τέτοιες ενέργειες δεν θα αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα», σημείωσε η Zakharova.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης