Τελευταία Νέα
Διεθνή

Markus Reisner (Αυστριακός Συνταγματάρχης): Η Δύση σε διαδικασία παραδοχής της αποτυχίας της αντεπίθεσης των Ουκρανών

Markus Reisner (Αυστριακός Συνταγματάρχης): Η Δύση σε διαδικασία παραδοχής της αποτυχίας της αντεπίθεσης των Ουκρανών
«Είναι μεγάλη απογοήτευση που η Δύση παραδέχεται ότι η ουκρανική επίθεση απέτυχε», είπε
Η Δύση βρίσκεται σε διαδικασία παραδοχής της αποτυχίας της αντεπίθεσης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε ο συνταγματάρχης των Αυστριακών Ενόπλων Δυνάμεων Markus Reisner αφού μελέτησε την έκθεση του βρετανικού υπουργείου Άμυνας για την κατάσταση στην Ουκρανία.
«Είναι με μεγάλη απογοήτευση που η Δύση παραδέχεται ότι η ουκρανική επίθεση απέτυχε», είπε στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι N-TV .
Όπως σημείωσε ο Markus Reisner, σύμφωνα με τους Βρετανούς, η προέλαση των ουκρανικών στρατευμάτων από την αρχή της «αντεπίθεσης» φέρεται να επέτρεψε στην Ουκρανία να «καθηλώσει» ρωσικές μονάδες, αλλά αυτό απέχει «πολύ από αυτό που ήταν ο επιχειρησιακός στόχος» - «που ήταν η προέλαση στην Αζοφική Θάλασσα» σε συνδυασμό «με στρατηγικό στόχο» να αναγκάσουν την Ρωσία να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
«Θα έλεγα ότι οι Βρετανοί εδώ προσπαθούν να ερμηνεύσουν εκ νέου αυτήν την ιστορία με νέο τρόπο και έτσι να περιορίσουν τη φήμη της φήμης», δήλωσε ο αυστριακός συνταγματάρχης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης