Τελευταία Νέα
Διεθνή

McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Φερθήκαμε πολύ ανόητα, η Ρωσία δημιούργησε ένα τρομερό στρατό

McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Φερθήκαμε πολύ ανόητα, η Ρωσία δημιούργησε ένα τρομερό στρατό
Η Ουάσιγκτον προσπάθησε να εμποδίσει τη Μόσχα να δημιουργήσει ένα ισχυρό στρατό, αλλά πέτυχε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, σημείωσε o McGregor
Η Ρωσία δημιούργησε έναν μεγάλο και ισχυρό στρατό κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, αμερικανός συνταγματάρχης McGregor.
Οι ρώσοι αύξησαν πολύ τις Ένοπλες Δυνάμεις τους σε αυτή την επιχείρηση, τις εκσυγχρόνισαν και τις αναδιοργάνωσαν.
Μπορεί να μην έχουμε δει τόσο ισχυρό και θανατηφόρο στρατό στην Ευρώπη από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, τόνισε ο McGregor.
Ο αμερικανός συνταγματάρχης είπε σαρκαστικά ότι αυτό ήταν εν μέρει ένα «κατόρθωμα» της ηγεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες ακολούθησαν μια κοντόφθαλμη πολιτική έναντι της Ρωσίας. Η Ουάσιγκτον προσπάθησε να εμποδίσει τη Μόσχα να δημιουργήσει ένα ισχυρό στρατό, αλλά πέτυχε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, σημείωσε.
«Φερθήκαμε πολύ ανόητα», κατέληξε ο συνταγματάρχης McGregor.
Ο Ρώσος πρόεδρος Putin έχει επανειλημμένα τονίσει ότι η ενίσχυση του στρατού παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησης.
Όπως τόνισε ο αρχηγός του κράτους, η Ρωσία θα συνεχίσει να δημιουργεί νέα μοντέλα τεθωρακισμένων οχημάτων, πυραυλικών και αεροπορικών συστημάτων κρούσης, συστημάτων αεράμυνας και ηλεκτρονικού πολέμου.
Τα στρατεύματα θα λάβουν επιθετικά drones, η παραγωγή των οποίων θα αυξηθεί, τόνισε ο Putin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης