Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μέση Ανατολή - Διάγγελμα Netanyahu: Άμεση συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας - Τα χτυπήματα στη Γάζα είναι μόνο η αρχή

Μέση Ανατολή - Διάγγελμα Netanyahu: Άμεση συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας - Τα χτυπήματα στη Γάζα είναι μόνο η αρχή
«H Hamas θα μετατραπεί σε ερείπια» το αυστηρό μήνυμα του Ισραηλινού Πρωθυπουργού
Μετά το μπαράζ επιθέσεων από την Hamas, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu προχώρησε σε νέο διάγγελμα.
Έκανε γνωστό ότι η εισβολή στη χώρα του δεν έχει τερματιστεί, καθώς σημαντικός αριθμός Παλαιστινίων βρίσκονται ακόμη στο Ισραήλ.
«Τα χτυπήματα κατά της Χαμάς μόλις ξεκίνησαν» τόνισε, επαναλαμβάνοντας την άτεγκτη στάση του σχετικά με την συνέχιση των αντιποίνων.
Άλλωστε από την πρώτη στιγμή των επιθέσεων από τη Hamas, ο Netanyahu είχε διαμηνύει πως οι επιθέσεις δεν θα έμεναν αναπάντητες.
Επανέλαβε, δε, την έκκληση προς τους ηγέτες της αντιπολίτευσης για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.
Ανεβάζοντας το επίπεδο του συναγερμού, ζήτησε η απαραίτητη συσπείρωση να επιτευχθεί άμεσα.
«Σκοπός μας είναι η ενότητα της χώρας. Είμαστε όλοι ενωμένοι αυτή τη στιγμή» υπογράμμισε.
«Το πιο σημαντικό είναι να μην χάνουμε την ψυχραιμία μας. Γνωρίζω ότι όλοι θέλουμε απτά αποτελέσματα, αλλά θα χρειαστεί χρόνος» συμπλήρωσε.
«Σε οποιοδήποτε μέρος επιχειρεί η Hamas θα μετατραπεί σε ερείπια. Αυτό συμβαίνει ήδη και θα συνεχίσει να συμβαίνει» επεσήμανε ο Netanyahu προειδοποιώντας γι ατη συνέχιση των χτυπημάτων.
«Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το Ισραήλ με κάθε τρόπο και οι εχθροί του Ισραήλ καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό» πρόσθεσε, ευχαριστώντας τη Δύση για τη στάση της.
«Όλοι οι εχθροί μας γνωρίζουν ότι ήταν τρομερό λάθος να επιτεθούν στο Ισραήλ. Αυτό που θα κάνουμε τις επόμενες ημέρες θα μείνει στην ιστορία» κατέληξε με νόημα το μήνυμά του κι ενώ η Hezbollah που υποστηρίζεται κι από το Ιράν έχει ανοίξει δικό της μέτωπο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης