Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θα εμπιστευτεί κανείς ξανά τα εμβόλια covid; - Πώς το CDC έκρυψε μια σοβαρή προειδοποίηση από το Ισραήλ - Θα είχαν σωθεί χιλιάδες

Θα εμπιστευτεί κανείς ξανά τα εμβόλια covid; - Πώς το CDC έκρυψε μια σοβαρή προειδοποίηση από το Ισραήλ - Θα είχαν σωθεί χιλιάδες
Οι υγειονομικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ θα μπορούσαν να είχαν διακόψει το πρόγραμμα εμβολιασμού
Στις 28 Φεβρουαρίου 2021, Ισραηλινοί υγειονομικοί αξιωματούχοι προειδοποίησαν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ σχετικά με έναν «μεγάλο αριθμό» περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας στο Ισραήλ μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.
Οι αξιωματούχοι εκεί, εν τω μεταξύ, αποκάλυψαν ότι μια έρευνα διαπίστωσε ότι 55 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας αφορούσαν τον εμβολιασμό και 81 ακόμη σχετίζονται πιθανώς.
Στον πρώτο υπολογισμό του ποσοστού βλάβης, στις 31 Μαΐου 2021, οι ειδικοί που ανατέθηκαν από το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ υπολόγισαν ένα κρούσμα μυοκαρδίτιδας ανά 6.637 δευτερόλεπτα δόσεις Pfizer μεταξύ ανδρών 16-19 και ένα κρούσμα ανά 9.208 δευτερόλεπτα δόσεις Pfizer στους άνδρες 20 έως 24.
Σε αυτό το σημείο της πανδημίας, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αγόρασε 1,2 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων COVID-19.
Κόστισε 17 δισεκατομμύρια δολάρια.
Και όταν η μυοκαρδίτιδα επισημάνθηκε ως πιθανή παρενέργεια, είχαν χορηγηθεί το 7 τοις εκατό αυτών των δόσεων COVID-19.
Οι υγειονομικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ θα μπορούσαν να είχαν διακόψει το πρόγραμμα εμβολιασμού. Θα μπορούσαν να είχαν προσπαθήσει να διερευνήσουν περαιτέρω τη μυοκαρδίτιδα. Αντίθετα, το CDC είπε στους Αμερικανούς ότι ο εμβολιασμός ήταν «η διέξοδός μας από αυτήν την πανδημία».
Μητέρες όπως η Emily Ekanayake εμπιστεύονταν το CDC και στηρίχτηκε στο «τα οφέλη υπερτερούσαν των κινδύνων».
Έτσι, στις 10 Ιουνίου 2021, ο 14χρονος γιος της κας Ekanayake, Aiden, πήρε τη δεύτερη δόση του Pfizer COVID-19.
Δύο μέρες αργότερα, ο Aiden ξύπνησε στη μέση της νύχτας με έντονο πόνο στο στήθος. Η κυρία Ekanayake αναγνώρισε ότι επρόκειτο για μυοκαρδίτιδα και μετέφερε εσπευσμένα τον γιο της στο νοσοκομείο.
Οι Epoch Times αποκάλυψαν πώς το CDC έκρυψε την προειδοποίηση ότι για τους νέους τα εμβόλια για τον COVID-19 έκαναν περισσότερο κακό παρά καλό.

Καμία διαφάνεια

Το CDC, η υπηρεσία δημόσιας υγείας της Αμερικής, προειδοποιήθηκε από το Ισραήλ στις 28 Φεβρουαρίου 2021, σχετικά με έναν «μεγάλο αριθμό» περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό της Pfizer για τον COVID-19, σύμφωνα με έγγραφα που έλαβαν οι The Epoch Times.
Εσωτερικά, η προειδοποίηση χαρακτηρίστηκε ως «υψηλής» σημασίας και ξεκίνησε την αναθεώρηση των δεδομένων των ΗΠΑ.
Η ανασκόπηση εντόπισε 27 αναφερόμενες περιπτώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με μνημόνιο της αμερικανικής κυβέρνησης με ημερομηνία 9 Μαρτίου 2021.
Το ποσοστό επίπτωσης ήταν χαμηλό, αλλά "τα ελλείποντα και τα ελλιπή δεδομένα καθιστούν δύσκολη την αξιολόγηση της αιτιώδους συνάφειας", ανέφερε το σημείωμα.
Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), είπε, «δεν έχει κάνει οριστικό προσδιορισμό σχετικά με την αιτιότητα».

Οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης που χορηγούν εμβόλια COVID-19 πρέπει να αναφέρουν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων όλων των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας, στη VAERS.
Αλλά δεν ακολουθούσαν όλοι οι γιατροί τους κανόνες, δείχνουν άλλα email .
«Οι πάροχοι δεν αναφέρουν αυτά τα κρούσματα στη VAERS», έγραψε στους συναδέλφους του ο Δρ Τζον Σου, ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους ασφάλειας εμβολίων του CDC στις 17 Μαΐου 2021. Έγραψε επίσης ότι «το θέμα της μυοκαρδίτιδας» έχει «εκτοξευθεί».
13_11.JPG12_21.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης