Τελευταία Νέα
Διεθνή

Yeni Safak: Ο Zelensky βρίσκεται σε πανικό… δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το σχέδιο του Putin

Yeni Safak: Ο Zelensky βρίσκεται σε πανικό… δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το σχέδιο του Putin
"Μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα σενάριο στο οποίο γίνεται σαφές ότι η Ρωσία δεν έκανε λάθος υπολογίζοντας από την αρχή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ότι η Δύση θα χάσει την όρεξή της για την Ουκρανία", τονίζει η Yeni Safak
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Zelensky βρέθηκε σε τρομερή κατάσταση εξαιτίας του σχεδίου του Putin να υποχρεώσει την Δύση να μειώσει την βοήθεια προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, γράφει η τουρκική Yeni Safak.
«Η απειλή διακοπής της στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία, η οποία προέκυψε μόλις δύο εβδομάδες μετά την επίσκεψη του Zelensky στην Ουάσιγκτον, αμφισβητεί την αμερικανική ηγεμονία.
Μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα σενάριο στο οποίο γίνεται σαφές ότι η Ρωσία δεν έκανε λάθος υπολογίζοντας από την αρχή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ότι η Δύση θα χάσει την όρεξή της για την Ουκρανία», τονίζει η Yeni Safak.
Η κόπωση από τις συγκρούσεις οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αργή πρόοδο των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
«Πρόσφατα, το κοινό θέτει όλο και περισσότερο το ερώτημα:
«Γιατί προσπαθούμε να προστατεύσουμε τα σύνορα της Ουκρανίας όταν δεν μπορούμε να ασφαλίσουμε τα σύνορά μας με το Μεξικό;»
Οι δημοσιεύσεις για τη διαφθορά στην Ουκρανία επιβεβαιώνουν επίσης τη θέση ότι η αμερικανική βοήθεια χρησιμοποιείται με καταχρηστικούς όρους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης