Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Όπλα του ΝΑΤΟ από την Ουκρανία χρησιμοποιήθηκαν από την Χαμάς στην επίθεση κατά το Ισραήλ

Ρωσία: Όπλα του ΝΑΤΟ από την Ουκρανία χρησιμοποιήθηκαν από την Χαμάς στην επίθεση κατά το Ισραήλ
Οι συμμαχοί της Ουκρανίας πλήττονται από .. όπλα του ΝΑΤΟ, επισημαίνει ο Ο σύμβουλος του αρχηγού της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk (DPR), Yan Gagin
Οι προμήθειες όπλων στο Κίεβο μπορεί να επέστρεψαν για να... δαγκώσουν τους συμμάχους της Ουκρανίας καθώς δυνητικά πέσουν στα χέρια τρομοκρατικών ομάδων σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρωσία.
Ο σύμβουλος του αρχηγού της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk (DPR), Yan Gagin, επισημαίνει ότι τα όπλα που αποστέλλονται για να βοηθήσουν την Ουκρανία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον του Ισραήλ.
«Είναι πολύ περίεργο το γεγονός ότι το Ισραήλ, μαζί με τους ομολόγους του του ΝΑΤΟ, παρείχαν πρόσφατα όλα τα είδη όπλων στην Ουκρανία.
Κάποια από τη στρατιωτική βοήθεια κατέληξε να μεταπωληθεί (...) από το στρατιωτικό προσωπικό και τους αξιωματούχους του στρατού της Ουκρανίας.
Κατά ειρωνικό τρόπο, Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβολούνται τώρα με τα δικά τους όπλα και όπλα και μεταφέρονται στην Ουκρανία από το ΝΑΤΟ», είπε ο Gagin.
Αν και δεν είναι σαφές από πού αγοράζει η Χαμάς τα όπλα της, άλλες στρατιωτικές οργανώσεις με μέλη στην ΕΕ και τις ΗΠΑ μπορούν να πάρουνστα χέρια τους τα ουκρανικά όπλα, εξήγησε.
«Προς το παρόν, αυτά βρίσκονται εν υπνώσει, τα αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθούν», ανέφερε ο Gagin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης