Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στις φλόγες του πολέμου εμπλέκονται και πάλι οι ΗΠΑ – Στέλνουν πλοία και αεροσκάφη προς υποστήριξη του Ισραήλ

Στις φλόγες του πολέμου εμπλέκονται και πάλι οι ΗΠΑ – Στέλνουν πλοία και αεροσκάφη προς υποστήριξη του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ επεξεργάζονται επίσης σχέδια για μια εκκένωση της περιοχής, προκειμένου να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από το Ισραήλ
Ο αμερικανικός στρατός σχεδιάζει να στείλει πλοία του αμερικανικού ναυτικού και αμερικανικά αεροσκάφη πιο κοντά στο Ισραήλ ως ένδειξη υποστήριξης.
Οι ΗΠΑ επεξεργάζονται επίσης σχέδια για μια εκκένωση της περιοχής, προκειμένου να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από το Ισραήλ.
Νωρίτερα το γραφείο του πρωθυπουργού του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu συνομίλησε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden, μετά τη συζήτησή τους το βράδυ του Σαββάτου (8/10).
Σύμφωνα με τη δήλωση, ο Biden «επανέλαβε την αμέριστη υποστήριξή του στο κράτος του Ισραήλ».
Μιλώντας κατά τη διάρκεια του έκτακτου διαγγέλματος το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023 ο Biden αναφέρθηκε στην υποστήριξη της Ουάσιγκτον προς το Ισραήλ,
«Θα διασφαλίσουμε ότι θα έχουν τη βοήθεια που χρειάζονται οι πολίτες τους και ότι θα μπορούν να συνεχίσουν να υπερασπίζονται τον εαυτό τους», πρόσθεσε.
Ανέφερε επίσης ότι «χιλιάδες ρουκέτες» έχουν πέσει στις ισραηλινές πόλεις και η Χαμάς έχει σκοτώσει αθώους ανθρώπου», υπογράμμισε, επισημαίνοντας ότι «το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τον λαό του - τελεία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης