Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Μανιακές ηλίθιες» οι ΗΠΑ για τον Medvedev: Μόνο ένας εμφύλιος θα τις σταματούσε να πυροδοτούν συγκρούσεις στον κόσμο

«Μανιακές ηλίθιες» οι ΗΠΑ για τον Medvedev: Μόνο ένας εμφύλιος θα τις σταματούσε να πυροδοτούν συγκρούσεις στον κόσμο
«...Αντί να εργάζονται ενεργά για μια παλαιστινιο-ισραηλινή διευθέτηση, αυτοί οι ηλίθιοι την ‘έπεσαν’ σε εμάς, και βοηθούν τους ‘νεοναζί’ (σ.σ Ουκρανούς) με όλες τους τις δυνάμεις, ωθώντας δύο στενά συνδεδεμένα έθνη σε σύγκρουση...» γράφει ο Medvevev σε ανάρτησή του αναφερόμενος στο Μεσανατολικό
«Τι μπορεί να σταματήσει το μανιακό πάθος της Αμερικής να πυροδοτεί συγκρούσεις παντού στον πλανήτη;» θέτει ως ερώτημα ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Dmitri Medvedev σε ανάρτησή του στο Telegram, αναφερόμενος στο Μεσανατολικό και δίνει την απάντηση: «ένας εμφύλιος»!
«Το ξέσπασμα των συγκρούσεων μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ στην 50ή επέτειο από την έναρξη του πολέμου του Γιομ Κιπούρ είναι ένα γεγονός που θα μπορούσε να ήταν αναμενόμενο.
Αυτό έπρεπε να κάνει η Ουάσιγκτον και οι σύμμαχοί της.
Η σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης συνεχίζεται εδώ και δεκαετίες.
Και οι ΗΠΑ είναι βασικός παίκτης εκεί» υποστηρίζει ο Medvedev.
«Όμως, αντί να εργάζονται ενεργά για μια παλαιστινιο-ισραηλινή διευθέτηση, αυτοί οι ηλίθιοι την ‘έπεσαν’ σε εμάς, και βοηθούν τους ‘νεοναζί’ (σ.σ Ουκρανούς) με όλες τους τις δυνάμεις, ωθώντας δύο στενά συνδεδεμένα έθνη σε σύγκρουση».
«Τι μπορεί να σταματήσει το μανιακό πάθος της Αμερικής να πυροδοτεί συγκρούσεις παντού στον πλανήτη;» καταλήγει να διερωτάται ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας.
«Προφανώς, μόνο ένας εμφύλιος πόλεμος στις Ηνωμένες Πολιτείες» αναφέρει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης