Τελευταία Νέα
Διεθνή

Netanyahu: 'Είμαστε σε πόλεμο και θα νικήσουμε - Ο εχθρός θα πληρώσει τίμημα που δεν είδε ποτέ πριν

Netanyahu: 'Είμαστε σε πόλεμο και θα νικήσουμε - Ο εχθρός θα πληρώσει τίμημα που δεν είδε ποτέ πριν
Η Χαμάς έκανε ένα σοβαρό λάθος σήμερα το πρωί, εξαπολύοντας πόλεμο κατά του κράτους του Ισραήλ, έγραψε ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας
"Είμαστε σε πόλεμο και θα νικήσουμε" δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu, σχετικά με τις επιθέσεις κατά του Ισραήλ, στις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με τη μαζική επίθεση από την Χαμάς, λέγοντας ότι η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο.
«Πολίτες του Ισραήλ, είμαστε σε πόλεμο», λέει.
«Και θα νικήσουμε».
«Ο εχθρός θα πληρώσει ένα τίμημα που δεν γνώρισαν ποτέ πριν», λέει, στην πρώτη του δημόσια δήλωση σχετικά με το θέμα, περίπου πέντε ώρες από την έναρξη της επίθεσης στη Γάζα.
Υπάρχουν αναφορές για έναν αριθμό νεκρών και σχεδόν 300 τραυματίες καθώς τρομοκράτες διεισδύουν σε διάφορες πόλεις του νότου και χιλιάδες ρουκέτες εκτοξεύονται στο κέντρο και στα νότια της χώρας.

Η Χαμάς εξαπέλυσε 'πόλεμο κατά του κράτους του Ισραήλ', δηλώνει ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας

Η παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς εξαπέλυσε «πόλεμο κατά του κράτους του Ισραήλ», δήλωσε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Yoav Galant, ενώ ομοβροντία ρουκετών εκτοξεύθηκε από το πρωί κατά του Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας, που ελέγχεται από τη Χαμάς.
«Η Χαμάς έκανε ένα σοβαρό λάθος σήμερα το πρωί, εξαπολύοντας πόλεμο κατά του κράτους του Ισραήλ», οι Ισραηλινοί στρατιώτες «πολεμούν τον εχθρό σε όλα τα σημεία», δήλωσε ο Galant σε ανακοίνωση.
Σύμφωνα με τις υπηρεσίες του, ο υπουργός έχει εγκρίνει την επιστράτευση εφέδρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης