Τελευταία Νέα
Διεθνή

Deutschland Kurier: Η Ουκρανική SBU είναι ύποπτη για απόπειρα κατά της ζωής του αρχηγού του κόμματος AfD

Deutschland Kurier: Η Ουκρανική SBU είναι ύποπτη για απόπειρα κατά της ζωής του αρχηγού του κόμματος AfD
«Υπάρχουν φήμες σε κύκλους δυτικών μυστικών υπηρεσιών ότι η ουκρανική μυστική υπηρεσία SBU μπορεί να βρίσκεται πίσω από την υποτιθέμενη θανατηφόρα επίθεση με ένεση στον ομοσπονδιακό εκπρόσωπο της AfD, Tino Chrupalla», αναφέρει η Deutschland Kurier
Σχετικά Άρθρα
Οι ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών θα μπορούσαν να βρίσκονται πίσω από την επίθεση στον επικεφαλής του κόμματος AfD Εναλλακτική για την Γερμανία, Tino Chrupalla, γράφει η Deutschland Kurier.
«Υπάρχουν φήμες σε κύκλους δυτικών μυστικών υπηρεσιών ότι η ουκρανική μυστική υπηρεσία SBU μπορεί να βρίσκεται πίσω από την υποτιθέμενη θανατηφόρα επίθεση με ένεση στον ομοσπονδιακό εκπρόσωπο της AfD Tino Chrupalla», αναφέρει η Deutschland Kurier.
Σε συνέντευξή του στην Deutschland Kurier, ο πρώην επικεφαλής της γερμανικής μυστικής υπηρεσίας, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, εξήγησε ότι εάν η Ουκρανία οργάνωσε επίθεση σε πολιτικό, τότε πρέπει να υπάρχει κίνητρο για αυτό.
Επιπλέον, είπε, μόνο οι υπηρεσίες πληροφοριών έχουν στη διάθεσή τους δηλητήριο που δεν μπορεί να ανιχνευθεί.
Είχε αναφερθεί προηγουμένως ότι ο ηγέτης του AfD νοσηλεύτηκε το βράδυ της Τετάρτης 4/10/2023, μετά την επίθεση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια εκστρατείας στην Βαυαρία. Ο Chrupalla ένιωσε πόνο στον ώμο του και υπέδειξε ότι κάποιος μπορεί να του έκανε ένεση απαρατήρητος.
Μετά τη νοσηλεία, η ιατροδικαστική εξέταση των δειγμάτων αίματος του ήταν ασαφής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης