Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αμερικανός Διοικητής αποκαλύπτει: Ξεχάστε την «ετοιμότητα και το αξιόμαχο» των αμερικανικών δυνάμεων - «Την αποτέλειωσαν τα εμβόλια»

Αμερικανός Διοικητής αποκαλύπτει: Ξεχάστε την «ετοιμότητα και το αξιόμαχο» των αμερικανικών δυνάμεων - «Την αποτέλειωσαν τα εμβόλια»
Το εμβόλιο κατέστρεψε την ικανότητα ετοιμότητας των αμερικανικών δυνάμεων, αποκαλύπτει διοικητής του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού και αυτό οφείλεται στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων
Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού που δόθηκε από το Πεντάγωνο για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οδήγησε σε «μαζική συντριβή ετοιμότητας και αξιόμαχου» του δυναμικού, αποκαλύπτει ο Διοικητής του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, Rob Green, προειδοποιώντας πως αναμένει την κορύφωση της αδυναμίας με όποια δυσμενή εξέλιξη!
Η εντολή του υπουργού Άμυνας Lloyd Austin τον Αύγουστο του 2021 για το στρατιωτικό εμβόλιο αποδυνάμωσε τον στρατό των ΗΠΑ και οι επιπτώσεις δεν έχουν ακόμη κορυφωθεί, σύμφωνα με τον ανώτερο αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.
Ο διοικητής του Πολεμικού Ναυτικού Rob Green είπε στους The Epoch Times, ότι ενώ η εντολή για στρατιωτικό εμβόλιο ακυρώθηκε επίσημα τον Ιανουάριο, έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη και μια «διαφαινόμενη» κρίση ετοιμότητας. 
Ο Διοικητής βρίσκεται σε ενεργό υπηρεσία και κινδυνεύει να αντιμετωπίσει αντίποινα για τις απόψεις του, ωστόσο δεν μπορεί να μην εκφράσει αυτό που βλέπει.
Στο βιβλίο του «Defending the Constitution Behind Enemy Lines», ο διοικητής Greein μοιράστηκε μια σειρά από ανθρώπινες ιστορίες από εκείνους που αντέδρασαν ενάντια στη στρατιωτική εντολή και ανέλυσε αυτές τις ενέργειες υπό το φως παρόμοιων ενεργειών που έγιναν από τους Ιδρυτές της Αμερικής.

Εμβόλιο και εμπιστοσύνη

Από την αρχή, υποστήριξε ότι η υποχρεωτικότητα ήταν «μια κατάφωρα αντισυνταγματική τάξη», κυρίως επειδή στα μέλη της υπηρεσίας προσφέρθηκαν εμβόλια που είχαν επισημανθεί ως εξουσιοδοτημένα για χρήση μόνο έκτακτης ανάγκης, αντί να έχουν πλήρη έγκριση από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων.
«Ο όγκος του εξαναγκασμού που έλαβε χώρα για να ενθαρρύνει τα μέλη του στρατού να κάνουν το εμβόλιο κατέστρεψε τη λίγη αξιοπιστία που είχαν αφήσει οι στρατιωτικοί μας ηγέτες μετά την ντροπιαστική αποχώρηση από το Αφγανιστάν», είπε.
«Υπήρξε μια βαθιά προδοσία εμπιστοσύνης ξεκινώντας από τον Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας (GWOT) στην απόσυρση από το Αφγανιστάν και τώρα τελικά στην εντολή για στρατιωτικό εμβόλιο με την επακόλουθη στοχευμένη απομάκρυνση μελών της υπηρεσίας», είπε.
«Οι ανώτεροι στρατιωτικοί ηγέτες αρνούνται ακόμη και να αναγνωρίσουν αυτά τα λάθη, πόσο μάλλον να προσπαθήσουν να τα διορθώσουν».
«Τα μέλη της υπηρεσίας που εκδιώχθηκαν ή πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν [το στρατό] λόγω της υποχρεωτικότητας εξακολουθούν να είναι εκτός», δήλωσε ο Green.
«Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των μέσων ενημέρωσης, έχουν επικεντρωθεί μόνο στις δεκάδες χιλιάδες [μέλη της υπηρεσίας] που είτε οικειοθελώς είτε ακούσια διαχωρίστηκαν».

Εμπιστοσύνη και στρατολόγηση

Εν τω μεταξύ, «κανείς δεν εστιάζει στην προδοσία της εμπιστοσύνης για τις εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που δεν ήθελαν να συνεχίσουν, αλλά κατέληξαν με έναν εμβόλιο στο χέρι τους ούτως ή άλλως».
"Η αρχική ώθηση για ένα αναποτελεσματικό, παράνομο εμβόλιο που ακολούθησε την ακύρωσή του είχε ως αποτέλεσμα μια προδοσία εμπιστοσύνης πέρα από αυτό που μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις", δήλωσε Green.
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η στρατολόγηση και η διατήρηση θα υποφέρουν πολύ περισσότερο από ό,τι τώρα.
«Εκτός και αν οι ηγέτες μας λάβουν ριζοσπαστικές ενέργειες για να λογοδοτήσουν, η έλλειψη εμπιστοσύνης στον στρατό μας οδηγεί σε μαζική συντριβή ετοιμότητας», είπε.
«Είναι μια διαφαινόμενη, ανείπωτη μαζική έξοδος και πιθανότατα θα καρποφορήσει τα επόμενα τρία με πέντε χρόνια, καθώς όσοι αισθάνθηκαν προδομένοι ολοκληρώνουν τις στρατολογήσεις τους ή φθάνουν στο δικαίωμα συνταξιοδότησης.

Ανευθυνότητα και απόρριψη

«Έχουν συνειδητοποιήσει ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για τους σωματικούς τραυματισμούς που προκαλούνται [από το εμβόλιο] ή για τη βλάβη στα ατομικά τους δικαιώματα», δήλωσε ο Cmdr. είπε ο Γκριν, αναφερόμενος στο δικαίωμά τους στην άρνηση. Επιπλέον, είπε ότι «καθώς οι τραυματισμοί από τις παρενέργειες των εμβολίων διασπείρονται, βλέπουμε το VA [Department of Veterans Affairs] να αρνείται να αναγνωρίσει οποιαδήποτε σχέση με την υποχρεωτικότητα του εμβολίου COVID-19».
Για τον Διοικητή Green, «Αυτό δεν θα πρέπει να διαφέρει από το πώς φροντίζουμε τα μέλη της υπηρεσίας που αναγκάζονται να ζουν σε κτίρια μολυσμένα από αμίαντο ή εκτίθενται βίαια στον «πάράγοντα Orange».
Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο LifeSiteNews, ο Διοικ. Green υποστήριξε ότι με το να μην υπάρχει ευθύνη και λογοδοσία για αυτές τις αποτυχίες, πλήττεται η στρατιωτική ηγεσία η οποία δεν είναι πλέον αξιόπιστη.

Κρίσιμες προδοσίες

Έγραψε ότι κανείς δεν λογοδοτεί για τις 7.000 ζωές που χάθηκαν σε έναν Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας «χωρίς σαφείς στρατηγικούς στόχους ή κριτήρια νίκης».
Κανείς δεν λογοδοτεί για την αποτυχημένη απόσυρση από το Αφγανιστάν ή για τα 8.400 μέλη της υπηρεσίας που «έφυγαν» λόγω της υποχρεωτικότητας του εμβολίου για τον COVID-19.
Σε μια προσπάθεια να αλλάξει την πολιτική του Υπουργείου Άμυνας, ο γερουσιαστής Tommy Tuberville (R-Ala.) επιβράδυνε πρόσφατα τη διαδικασία προαγωγών, αναστέλλοντας προαγωγές περισσότερων από 300 ναυάρχων και στρατηγών.
Το άρθρο του Green σημείωσε την διχογνωμία στον τρόπο με τον οποίο οι ανώτεροι στρατιωτικοί ηγέτες χειρίστηκαν την καθυστέρηση στις προαγωγές, σε σχέση με τις αποτυχίες της υποχρεωτικότητας του εμβολίου και το Αφγανιστάν.
"Αντί να διορθωθούν οι κρίσιμες προδοσίες [Εντολή GWOT, Αφγανιστάν και COVID-19]", «οι τρεις υπουργοί προώθησαν στα μέσα ενημέρωσης αποκλειστικά στους «άριστους υπάκουους» και στις επόμενες προαγωγές τους», έγραψε ο Green.

Λογοδοσία για αποκατάσταση

Σύμφωνα με τον Green, μέχρι να υπάρξει λογοδοσία στα υψηλότερα επίπεδα, «ένας σημαντικός αριθμός μελών της υπηρεσίας δεν θα εμπιστεύεται πλέον τους ένστολους και πολιτικούς ηγέτες μας ότι έχουν το ηθικό θάρρος να κάνουν το σωστό, να ακολουθήσουν το νόμο ή να υπερασπιστούν τα μέλη της υπηρεσίας ή τα «συνταγματικά δικαιώματα».
 «Διακυβεύονται τόσα πολλά χρήματα που το «Εμείς ο λαός» θα πρέπει να αναγκάσουμε τη [στρατιωτική ηγεσία] να παραδεχτεί τα λάθη της και να κάνει το σωστό.
Εάν αποτύχουμε να το κάνουμε αυτό και δεν καταφέρουμε να λογοδοτήσουν από τους ηγέτες μας, η κρίση στρατολόγησης θα είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου και η συνακόλουθη συντριβή ετοιμότητας θα μας αφήσει πιο αδύναμους και ευάλωτους από ό,τι ήμασταν από τον πόλεμο του 1812.
«Το χάσμα προσωπικού σε όλα τα πλοία του στόλου των ΗΠΑ αυξήθηκε από 7.000 σε περισσότερα από 18.000 μέσα σε μόλις δύο χρόνια και η κρίση βαθαίνει καθώς το Πολεμικό Ναυτικό και οι άλλες υπηρεσίες συνεχίζουν να χάνουν στόχους στρατολόγησης με μεγάλες αποκλείσεις», είπε.

«Η φούσκα ετοιμότητας πρόκειται να σκάσει. Θα δούμε μια έλλειψη [μελών υπηρεσίας] που δεν έχουμε ξαναδεί».

Εκτός από τη μείωση των προσλήψεων και την απότομη πτώση της εμπιστοσύνης του κοινού, ο Green επισημαίνει μια σημαντική διαφορά:
«[Επειδή] το Σύνταγμα κατοχυρώνει την ατομική ελευθερία ως ύψιστη», είπε, «το όλο θέμα του Συντάγματος δεν είναι να υπερασπιστεί την κυβέρνηση από τον λαό, αλλά να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των ατόμων μπροστά σε κάποια μελλοντική τυραννική κυβέρνηση».
Η ανώτερη στρατιωτική ηγεσία παραμένει επικεντρωμένη στην προώθηση πολιτικών προγραμμάτων και όχι στην υποστήριξη και στην παροχή ικανοτήτων σε άτομα να είναι οι καλύτεροι πολίτες που μπορούν να είναι για την υπεράσπιση της συνταγματικής δημοκρατίας, είπε.
Για παράδειγμα, σημείωσε ότι η εκπαίδευση για τη διαφορετικότητα, την ισότητα και την ένταξη (DEI) είναι αχαλίνωτη σε μέρη όπως η Ακαδημία Πολεμικής Αεροπορίας και αποδυναμώνει τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ.
«Αυτά τα προγράμματα [DEI] θέτουν θεσμικά προβλήματα σε ομάδες ανθρώπων αντί να κρίνουν κάθε άτομο με τα δικά του λόγια και τις πράξεις τους», δήλωσε ο Green.
Για τον στρατό, «η σημερινή σοδειά [των στρατιωτικών ηγετών] θέλει υπαλλήλους που να είναι υπάκουοι και εύπλαστοι.
Θέλουν υπαλλήλους που δεν είναι πρόθυμοι να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους», είπε.
«Εάν καταφέρουν να καθαρίσουν τον στρατό από πατριώτες, η πλειοψηφία όσων παραμένουν [στην υπηρεσία στη χώρα] πιθανότατα θα είναι ακριβώς αυτό που θέλουν».

Γραφειοκράτες αντί... πολεμιστών

Ο συνταξιούχος αντισυνταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας Davis Younts, στρατιωτικός δικηγόρος υπεράσπισης, μοιράζεται τις ανησυχίες του Green.
«Δυστυχώς, μεγάλο μέρος του Υπουργείου Άμυνας έχει στελεχωθεί από γραφειοκράτες και πολιτικούς και όχι από ηγέτες ή αληθινούς πολεμιστές.
«Αυτοί οι γραφειοκράτες αντιμετωπίζουν τη στολή τους ως ένα κοστούμι που πρέπει να φορεθεί μπροστά στις κάμερες παρά ως σύμβολο της δέσμευσής τους να υπερασπιστούν την ελευθερία».
Λέει: «Η καταπάτηση της θρησκευτικής ελευθερίας και η απόφαση να αγνοηθούν βασικά θεμελιώδη και αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας προκάλεσαν κρίση εμπιστοσύνης όχι μόνο μεταξύ των ενεργών μελών της υπηρεσίας αλλά και του αμερικανικού κοινού συνολικά.
«Αυτή η κρίση θα συνεχίσει να επιδεινώνεται μόνο αν δεν υπάρξει ανανεωμένη δέσμευση μεταξύ των στρατιωτικών ηγετών να τηρήσουν τον όρκο τους και να δώσουν μεγαλύτερη αξία και το κράτος δικαίου και την ακεραιότητα από τη σύνταξή τους».

Έκκληση για υπευθυνότητα

Ο Brandley Miller, πρώην αντισυνταγματάρχης του στρατού των ΗΠΑ που υπηρέτησε στο παρελθόν ως διοικητής τάγματος στην 101η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία, απαλλάχθηκε από τη διοίκηση τον Οκτώβριο του 2021 επειδή αρνήθηκε το εμβόλιο για τον COVID-19.
«Η στρατιωτική ετοιμότητα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κατάσταση ελεύθερης πτώσης», είπε.
«Αυτό δεν συμβαίνει παρά τις ενέργειες των ηγετών του Υπουργείου Άμυνας για την αποτροπή αυτής της συντριβής, αλλά ακριβώς λόγω των ενεργειών που έχουν λάβει και που οδήγησαν άμεσα σε αυτό».
Σε απάντηση έρευνας από τους The Epoch Times, ένας αξιωματούχος του Πενταγώνου απάντησε σε ένα email: «Η έρευνά μας δείχνει ότι τα κορυφαία εμπόδια ένταξης στην υπηρεσία είναι ανησυχίες για θάνατο ή τραυματισμό, PTSD, συναισθηματικά ζητήματα και εγκατάλειψη φίλων και οικογένειας - όχι τα πολιτικά ζητήματα ή η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού».


Capture_54.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης