Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ισπανία ενισχύει την Ουκρανία με οπλικά συστήματα για την καταστροφή drones

Η Ισπανία ενισχύει την Ουκρανία με οπλικά συστήματα για την καταστροφή drones
Ο ασκών καθήκοντα πρωθυπουργού της Ισπανίας Pedro Sanchez είχε διμερή συνάντηση με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας στη Γρανάδα
Οι ισπανικές αρχές πρόσφεραν στο Κίεβο νέα όπλα αεράμυνα και συστήματα για την καταστροφή drones και την προστασία της ουκρανικής ενεργειακής και λιμενικής υποδομής, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργικό συμβούλιο της Ισπανίας.
Ο ασκών καθήκοντα πρωθυπουργού της Ισπανίας Pedro Sanchez είχε διμερή συνάντηση με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας στη Γρανάδα.
«Οι ηγέτες συζήτησαν την τρέχουσα κατάσταση της σύγκρουσης.
Ο πρόεδρος Sanchez είπε ότι η Ισπανία θα συνεχίσει να υποστηρίζει την Ουκρανία στην προστασία των πόλεων, των ενεργειακών υποδομών και των λιμανιών της», αναφέρει η δήλωση.
Ο Sanchez πρόσφερε στον Ουκρανό πρόεδρο νέα συστήματα αεράμυνας για την καταπολέμηση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών και νέου εξοπλισμού αποναρκοθέτησης, καθώς και εξειδικευμένη εκπαίδευση για Ουκρανούς στρατιώτες», καταλήγει η ανακοίνωση της ισπανικής κυβέρνησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης