Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αηδιαστικός ο Zelensky – McGregor (ΗΠΑ): Στη μαύρη αγορά τα όπλα των ΗΠΑ - Η Ουκρανία ηττήθηκε

Αηδιαστικός ο Zelensky – McGregor (ΗΠΑ): Στη μαύρη αγορά τα όπλα των ΗΠΑ - Η Ουκρανία ηττήθηκε
Στέλνει τους Ουκρανούς στο θάνατο, ζητά συνεχώς λεφτά λέει για τον Zelensky ο McGregor
Σχετικά Άρθρα
Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky εξαπέλυσε ο Douglas McGregor, Αμερικάνος απόστρατος συνταγματάρχης και πρώην σύμβουλος του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ επί προεδρίας Trump, ο οποίος για ακόμα μια φορά έθεσε θέμα για το ότι κανείς στις ΗΠΑ δεν γνωρίζει που πηγαίνει όλη αυτή η βοήθεια – οικονομική και στρατιωτική – που δίνεται στην Ουκρανία.
«Η συμπεριφορά του Zelensky είναι αηδιαστική.
Στέλνει δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες του στο θάνατο, ανοίγει το στόμα του κάθε λίγα λεπτά για να ζητήσει ένα άλλο δισεκατομμύριο δολάρια από τις ΗΠΑ και δεν έχουμε τρόπο να παρακολουθήσουμε πού πάνε αυτά τα χρήματα.
Είναι όλα κρίμα» ανέφερε σε ανάρτηση του στο X (πρώην Twitter) ο McGregor, ο οποίος υποστήριξε ότι ο στρατιωτικός εξοπλισμός που στέλνουν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία καταλήγει τελικά στη μαύρη αγορά.

Η Ουκρανία έχει χάσει

Μάλιστα σε δεύτερη ανάρτηση του ο McGregor διατυπώνει την άποψη πως η Ουκρανία έχει ήδη χάσει τον πόλεμο.
«Η Ουκρανία έχει ήδη χάσει τη σύγκρουση λόγω της εξάντλησης των δυτικών στρατιωτικών αποθεμάτων.
Η Ουάσιγκτον και οι σύμμαχοί της εξαντλούνται από πυρομαχικά, εξοπλισμό και η εσωτερική υποστήριξη για την Ουκρανία στερεύει» τονίζει ο McGregor, αναφέροντας πως η σκληρή αλήθεια είναι ότι «ο πόλεμος αντιπροσώπων στην Ουκρανία έχει χαθεί».

Δεν αξίζει τον κόπο…

Δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων του Σικάγο αναφέρει ότι σχεδόν οι μισοί Αμερικάνοι (το 45%) πιστεύουν πως η στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ προς την Ουκρανία δεν αξίζει τα χρήματα που διατέθηκαν για αυτήν.
Βάσει της έρευνας, το 45% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι οι δαπάνες των ΗΠΑ ύψους 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την προμήθεια όπλων, στρατιωτικού εξοπλισμού και εκπαίδευσης των Ουκρανών στρατιωτών ήταν αδικαιολόγητες.
Την άποψη αυτή συμμερίζονται το 61% των υποστηρικτών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ και το 29% του Δημοκρατικού Κόμματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης