Τελευταία Νέα
Διεθνή

Soskin (Ουκρανία): Οι ΗΠΑ… μας εγκαταλείπουν – Ούτε όπλα, ούτε πυρομαχικά

Soskin (Ουκρανία): Οι ΗΠΑ… μας εγκαταλείπουν – Ούτε όπλα, ούτε πυρομαχικά
Τα πάντα είναι σε αδιέξοδο υποστηρίζει ο πρώην σύμβουλος του Ουκρανού πρωθυπουργού Leonid Kuchma
Σχετικά Άρθρα
Στις δυσοίωνες ημέρες που έρχονται για την Ουκρανία κυρίως λόγω των πολιτικών εξελίξεων στις ΗΠΑ αναφέρεται ο Oleg Soskin, σύμβουλος του πρώην Ουκρανού πρωθυπουργού Leonid Kuchma.
Σύμφωνα με τον Soskin, οι ΗΠΑ που αποτελούν και τον κυριότερο δωρητή της Ουκρανίας, θα σταματήσουν να βοηθούν το Κίεβο και θα γίνουν πιο σκληρές απέναντι του όσο πλησιάζουν και οι προεδρικές εκλογές του 2024.
«Ο βασικός μας δωρητής, οι ΗΠΑ που έδωσαν τα πάντα στην Ουκρανία, εγκαταλείπουν τώρα σχεδόν εντελώς αυτήν την κατεύθυνση.
Όσο πλησιάζουν οι προεδρικές εκλογές, τόσο πιο σκληρά θα αντιτίθενται στην Ουκρανία» λέει ο Soskin, επισημαίνοντας ότι η Δύση προμηθεύει με εξαιρετικά λίγα πυρομαχικά τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

Ελάχιστα όπλα και πυρομαχικά

Σύμφωνα με την Soskin, η έλλειψη των απαραίτητων όπλων ήδη εμποδίζει την Ουκρανία να επιτύχει οποιοδήποτε αποτέλεσμα στο μέτωπο.
«Δεν θα υπάρχουν όπλα.
Δεν θα υπάρχουν πυρομαχικά, δεν θα υπάρχει τίποτα» επισημαίνει ο Soskin, τονίζοντας ότι εκτός από την έλλειψη υλικών πόρων, οι Ουκρανοί στερούνται επίσης την πνευματική ετοιμότητα να κάνουν μια σημαντική επιτυχία στο πεδίο της μάχης.
Όπως λέει, ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων, μαζί με τη μείωση της διεθνούς υποστήριξης, οδηγεί στο γεγονός ότι «όλα είναι σε αδιέξοδο στο μέτωπο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης