Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρώτη απόφαση του προσωρινού προέδρου της Βουλής των ΗΠΑ: Έδιωξε τη Nancy Pelosi...

Πρώτη απόφαση του προσωρινού προέδρου της Βουλής των ΗΠΑ: Έδιωξε τη Nancy Pelosi...
Τα γραφεία του Καπιτωλίου αποτελούν βασική πρακτική στη Γερουσία, αλλά είναι μια πολυτέλεια που παρέχεται μόνο σε λίγα επιλεγμένα μέλη της Βουλής
Να αποχωρήσει άμεσα από το γραφείο της στο Καπιτώλιο καθώς σύντομα θα υπάρξει αλλαγή... κλειδαριάς, παρήγγειλε ο προσωρινός πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Patrick McHenry, στην πρώην πρόεδρος της Βουλής, Nancy Pelosi.
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Patrick McHenry, R-N.C., έδωσε εντολή στην Pelosi να εκκενώσει το γραφείο της στο Καπιτώλιο μέχρι την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023.
Ο McHenry είναι στενός σύμμαχος του πρώην προέδρου της Βουλής Kevin McCarthy, R-California, ο οποίος εκδιώχθηκε από τη θέση του στις 3 Οκτωβρίου 2023.
Και η διαταγή έξωσης του ήταν μια από τις πρώτες πράξεις του βουλευτή ως ανώτατου βουλευτή της Βουλής.
Τα γραφεία του Καπιτωλίου αποτελούν βασική πρακτική στη Γερουσία, αλλά είναι μια πολυτέλεια που παρέχεται μόνο σε λίγα επιλεγμένα μέλη της Βουλής.
«Με όλες τις σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει η νέα ηγεσία των Ρεπουμπλικανών, τις οποίες όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία, μία από τις πρώτες ενέργειες που έλαβε ο νέος προσωρινός Πρόεδρος ήταν να με διατάξει να εγκαταλείψω αμέσως το γραφείο μου στο Καπιτώλιο», είπε η Pelosi.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης