Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan (Τουρκία): Περιμένουμε συγκεκριμένα βήματα από τους συμμάχους μας για την καταπολέμηση των τρομοκρατών

Erdogan (Τουρκία): Περιμένουμε συγκεκριμένα βήματα από τους συμμάχους μας για την καταπολέμηση των τρομοκρατών
Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε στη διάρκεια της χθεσινής νύχτας Δευτέρας προς Τρίτη περίπου 145 άτομα σε όλη τη χώρα
Ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayipp Erdogan δήλωσε σήμερα ότι αναμένει συγκεκριμένα βήματα από συμμάχους στην υποστήριξη της μάχης της Τουρκίας κατά των τρομοκρατών, δύο ημέρες μετά τη βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK).
Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε στη διάρκεια της χθεσινής νύχτας Δευτέρας προς Τρίτη περίπου 145 άτομα σε όλη τη χώρα ως ύποπτα για σχέσεις με το PKK.
«Θέλουμε να δούμε συγκεκριμένα βήματα από φίλους πέρα από μηνύματα καταδίκης», τόνισε ο Erdogan στην τελετή εγκαινίων ενός κτιρίου του Συμβουλίου της Επικρατείας στην τουρκική πρωτεύουσα.
«Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ανακοινώσεις που καταδικάζουν την τρομοκρατία και μας παρηγορούν δεν θα γιατρέψουν τις πληγές μας», πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.

hdp_yesil_sol_yoneticileri.jpg

Πολλά μέλη του φιλοκουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP), το οποίο συμμετείχε υπό την ομπρέλα του κόμματος της Πράσινης Αριστεράς στις εκλογές του περασμένου Μαΐου, ήταν μεταξύ εκείνων που συνελήφθησαν σήμερα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Πράσινης Αριστεράς, İbrahim Akın, σε μια κοινοβουλευτική συνεδρίαση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης