Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη από Κροατικά ΜΜΕ: «Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φυγάδεψε Κροάτη χούλιγκαν από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Αποκάλυψη από Κροατικά ΜΜΕ: «Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φυγάδεψε Κροάτη χούλιγκαν από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια»
Όπως αναφέρουν κροατικά ΜΜΕ, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε συμμετοχή στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας φυγαδεύοντας έναν δράστη, μέλος τον Bad Blue Boys.

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προέβη το περιοδικό της Κροατίας «Nacional» σχετικά με την εμπλοκή της Ντιναμό Ζαγκρεμπ στα αιματηρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ.
Το δημοσίευμα, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η διοίκηση της Ντιναμό φρόντισε ώστε να φυγαδευτεί ένα μέλος των Bad Blue Boys στο ξενοδοχείο που έμεινε η αποστολή, του δόθηκαν ρούχα της ομάδας και τον έβαλαν στην πτήση τσάρτερ, επιστρέφοντας στο Ζάγκρεμπ.
Μάλιστα, υπήρχε έντονα ο φόβος μην διαρρεύσει η πληροφορία ότι στην πτήση επιστροφής της κροατικής αποστολής από την Αθήνα για το Ζάγκρεμπ στις 9 Αυγούστου, υπήρξε και ένας… επιπλέον επιβάτης.
«64 μέλη της αποστολής της Ντιναμό ταξίδεψαν στην Ελλάδα και 65 επέστρεψαν από την Αθήνα. Ο έξτρα επιβάτης ήταν ένα μέλος των οπαδών Bad Blue Boys, που συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια. Μετά τις μαζικές συλλήψεις, αυτός φυγαδεύτηκε στο ξενοδοχείο που έμεινε η αποστολή της Ντιναμό, του δόθηκαν ρούχα της ομάδας και τον έβαλαν στην πτήση τσάρτερ, επιστρέφοντας στο Ζάγκρεμπ», αναφέρει το δημοσίευμα.
Όπως αναφέρουν, πρόκειται «για τον Ντίνο Κόρντιτς, τον γιο του Ζέλικο Κόρντιτς, ενός υπαλλήλου και μέλους της αποστολής της Ντιναμό, ο οποίος φέρεται να τηλεφώνησε στην πρόεδρο της Ντιναμό, Βλάτκα Πέρας στην Αθήνα και εκείνη έστειλε δύο άτομα να τον πάρουν από εκεί που ήταν». Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, ο Ζέλικο Κόρντιτς όλα τα παραπάνω τα επιβεβαίωσε στην αστυνομία.

Πηγή: www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης