Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ήττα Ουκρανίας και ΝΑΤΟ – Καμία διαπραγμάτευση από Ρωσία, μόνο πλήρης παράδοση Κιέβου

Ήττα Ουκρανίας και ΝΑΤΟ – Καμία διαπραγμάτευση από Ρωσία, μόνο πλήρης παράδοση Κιέβου
Η Ρωσία έχει αποφασίσει ότι ο μόνος τρόπος για να τελειώσει ο πόλεμος είναι η νίκη επί της Ουκρανίας λέει ο Larry Johnson
Η σύγκρουση στην Ουκρανία θα τελειώσει με την ήττα του Κιέβου και του ΝΑΤΟ υποστηρίζει ο πρώην αναλυτής της CIA, Larry Johnson, αναφέροντας πως η Ρωσία έχει λάβει τις οριστικές της αποφάσεις και ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν διαπραγματεύσεις.
«Δεν υπάρχει καμία αβεβαιότητα πλέον.
Δεν θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις.
Νομίζω ότι η Ρωσία το έχει αποφασίσει, και πλέον το αναγνωρίζει, ότι ο μόνος τρόπος για να τελειώσει αυτή η σύγκρουση είναι να επικρατήσει της Ουκρανίας.
Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο» λέει ο Johnson.
Όπως επισημαίνει, η κυβέρνηση της Ουκρανίας και ο πρόεδρος Zelensky δεν είναι πλέον σε θέση να βγει από αυτή τη σύγκρουση με τη Ρωσία μέσω διαπραγματεύσεων, ειδικά με το ειρηνευτικό σχέδιο που προτείνει ο Ουκρανός πρόεδρος.
«Η Μόσχα το έχει ήδη καταστήσει σαφές: οι εχθροπραξίες θα τελειώσουν μόνο με την πλήρη παράδοση του Κιέβου» τονίζει ο Johnson.
Σημειώνεται πάντως πως ο Ρώσος ΥΠΕΞ, Sergei Lavrov έχει αναφέρει πως η Ρωσία είναι έτοιμη για διαπραγματεύσεις με τα ην Ουκρανία, αν και δεν προτίθεται να εξετάσει προτάσεις για κατάπαυση του πυρός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης