Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πόλεμος Ουκρανίας - Musk για τα δισεκατομμύρια δολάρια και τη ρωσική προπαγάνδα

Πόλεμος Ουκρανίας - Musk για τα δισεκατομμύρια δολάρια και τη ρωσική προπαγάνδα
Μέσω των social media
Σχετικά Άρθρα
Μια ακόμα αντιπαράθεση μεταξύ της Ουκρανίας και του Αμερικάνου δισεκατομμυριούχου Elon Musk έχει ξεσπάσει μετά την απόφαση του Κογκρέσο να παρατείνει την χρηματοδότηση του ομοσπονδιακού κράτους, χωρίς όμως να συμπεριλάβει πρόβλεψη για οικονομική βοήθεια στο Κίεβο.
Σε ανάρτηση του στο X (πρώην twitter) ο Musk δημοσίευσε μια ανάρτηση, στην οποία έχει τοποθετήσει το πρόσωπο του προέδρου Volodymyr Zelensky σε έναν άνθρωπο που μοιάζει να είναι σε ένταση και σε πίεση, γράφοντας: «Όταν έχουν περάσει 5 λεπτά και δεν έχεις ζητήσει ακόμα ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε βοήθεια».
Άμεση ήταν η απάντηση από το Κοινοβούλιο της Ουκρανίας, το οποίο πρόσθεσε στην ίδια φωτογραφία το πρόσωπο του Elon Musk, αναφέροντας: «Όταν έχουν περάσει 5 λεπτά και δεν έχεις διαδώσει τη ρωσική προπαγάνδα».
321.JPG
Δεν είναι η πρώτη φορά που Musk και Ουκρανία διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους καθώς πολλές φορές στο παρελθόν έχει εμφανιστεί απέναντι στο Κίεβο, όπως τότε που υποστήριξε πως στις ανατολικές επαρχίες της Ουκρανίας η πλειοψηφία είναι Ρώσοι πολίτες, ότι η Ουκρανία δεν πρόκειται να κερδίσει ποτέ τον πόλεμο, πως έκλεισε το Starlink για να αποτρέψει ουκρανική επίθεση στην Κριμαία, κα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης