Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kuleba (Ουκρανία): Δεν νιώθουμε ότι έχει κλονιστεί η στήριξη των ΗΠΑ

Kuleba (Ουκρανία): Δεν νιώθουμε ότι έχει κλονιστεί η στήριξη των ΗΠΑ
Είμαστε σε επικοινωνία με Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους είπε ο ΥΠΕΞ της Ουκρανίας
Σχετικά Άρθρα
Το Κίεβο δεν πιστεύει ότι έχει κλονιστεί η βοήθεια των ΗΠΑ προς την Ουκρανία μετά την απόφαση του Κογκρέσο να εγκρίνει το νομοσχέδιο για την παράταση της χρηματοδότησης της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, στο οποίο δεν περιλαμβάνεται βοήθεια προς την Ουκρανία είπε ο Ουκρανός ΥΠΕΞ, Dmytro Kuleba.
Σε δηλώσεις του κατά άτυπη συνεδρίαση των 27 ΥΠΕΞ της ΕΕ στο Κίεβο, ο Kuleba ανέφερε ότι η Ουκρανία βρίσκεται σε συνομιλίες τόσο με Ρεπουμπλικάνους όσο και με Δημοκρατικούς και ότι αυτό που συνέβη στο Κογκρέσο, μάλλον ήταν «ατύχημα» και όχι κάτι «συστημικό».
«Δεν αισθανόμαστε ότι η υποστήριξη των ΗΠΑ έχει κλονιστεί... επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες κατανοούν ότι αυτό που διακυβεύεται στην Ουκρανία είναι πολύ μεγαλύτερο από την Ουκρανία» ανέφερε ο Kuleba.
«Πρόκειται για τη σταθερότητα και την προβλεψιμότητα του κόσμου και ως εκ τούτου πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να βρούμε τις απαραίτητες λύσεις» επισήμανε ο Ουκρανός ΥΠΕΞ, αναφέροντας πως «εργαζόμαστε και με τις δύο πλευρές του Κογκρέσο έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα επαναληφθεί κάτι ανάλογο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης