Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Ο Ρωσικός Στρατός Ξηράς κέρδισε αθάνατη δόξα στις μάχες και τιμά τις παραδόσεις του στην Ουκρανία

Putin: Ο Ρωσικός Στρατός Ξηράς κέρδισε αθάνατη δόξα στις μάχες και τιμά τις παραδόσεις του στην Ουκρανία
Ο Ρώσος πρόεδρος σημείωσε ότι η σημερινή γενιά των στρατιωτών των χερσαίων δυνάμεων συνεχίζει τιμητικά τις στρατιωτικές και πατριωτικές παραδόσεις
Σχετικά Άρθρα
Ο Vladimir Putin συνεχάρη το προσωπικό και τους βετεράνους των ρωσικών χερσαίων δυνάμεων για τον επαγγελματισμό τους με τηλεγράφημα που ανέβηκε στον ιστότοπο του Κρεμλίνου με αφορμή την Ημέρα του Στρατού Ξηράς (1/10).
«Είστε δικαίως περήφανοι για τα ονόματα και τα κατορθώματα εξαιρετικών στρατιωτικών ηγετών και διοικητών, στρατιωτών και αξιωματικών.
Εκείνοι που επί αιώνες υπηρέτησαν πιστά την Πατρίδα, που κέρδισαν αθάνατη δόξα στα πεδία των μαχών μεγάλης κλίμακας για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της », αναφέρεται στο τηλεγράφημα.
Ο Ρώσος πρόεδρος σημείωσε ότι η σημερινή γενιά των στρατιωτών των χερσαίων δυνάμεων συνεχίζει τιμητικά τις στρατιωτικές και πατριωτικές παραδόσεις.
«Η ανδρεία και το θάρρος των στρατιωτών και των διοικητών, η αφοσίωσή τους στο καθήκον και την Πατρίδα έχουν επιδειχθεί έντονα κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
Είμαι βέβαιος ότι το προσωπικό των χερσαίων δυνάμεων θα συνεχίσει να επιδεικνύει υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας αξιόπιστα κυριαρχία και τα εθνικά συμφέροντα της Ρωσίας», αναφέρεται στο τηλεγράφημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης