Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (πρώην CIA): Η Ρωσία θα καταλάβει ακόμη 5 περιοχές της Ουκρανίας – Ενεργοποιείται το σχέδιο Morgenthau

Scott Ritter (πρώην CIA): Η Ρωσία θα καταλάβει ακόμη 5 περιοχές της Ουκρανίας – Ενεργοποιείται το σχέδιο Morgenthau
Η Ουκρανία θα διαιρεθεί κατά τα πρότυπα του σχεδίου Morgenthau και η κυβέρνηση Zelensky θα ανατραπεί, προέβλεψε ο Scott Ritter
Σχετικά Άρθρα
Η Ρωσία θα απελευθερώσει άλλες πέντε περιοχές στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών του αμερικανικού στρατού, Scott Ritter.
«Η Ουκρανία τελείωσε.
Αυτή είναι η νέα μου πρόβλεψη.
Αυτή η σύγκρουση δεν θα τελειώσει έως ότου η Ρωσία κατακτήσει άλλες πέντε περιοχές: Odessa, Nikolaev, Dnepropetrovsk, Kharkiv και Sumy.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, η απελευθέρωση αυτών των εδαφών θα συμβεί παράλληλα με την καταστροφή των υπολειμμάτων των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Το σχέδιο Morgenthau

Η Ουκρανία θα αντιμετωπίσει διχασμό στο στυλ του Σχεδίου Morgenthau, καθώς και την ανατροπή της κυβέρνησης Zelensky, προέβλεψε ο Scott Ritter.
Το σχέδιο Morgenthau ήταν ένα πρόγραμμα για τον μεταπολεμικό μετασχηματισμό της Γερμανίας, το οποίο προέβλεπε τον διαμελισμό της χώρας, τη μεταφορά βασικών περιοχών παραγωγής στον διεθνή έλεγχο και την εξάλειψη της βαριάς βιομηχανίας.
Το σχέδιο προτάθηκε από τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Morgenthau τον Σεπτέμβριο του 1944, αλλά ποτέ δεν εφαρμόστηκε πλήρως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης