Τελευταία Νέα
Διεθνή

Forbes: Οι Σοβιετικές τακτικές θα λειτουργήσουν ενάντια στα ουκρανικά υποβρύχια drones

Forbes: Οι Σοβιετικές τακτικές θα λειτουργήσουν ενάντια στα ουκρανικά υποβρύχια drones
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις προσπαθούν συνεχώς να επιτεθούν στη Σεβαστούπολη, την κύρια βάση του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, με drones, καθώς και άλλα αντικείμενα στην Κριμαία
Ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας μπορεί να καταστρέψει νέα ουκρανικά μη επανδρωμένα υποβρύχια χρησιμοποιώντας σοβιετικές τακτικές χρησιμοποιώντας ελικόπτερα Ka-27 και μικρά ανθυποβρυχιακά πλοία Project 1124, υποστηρίζει το Forbes.
«Εάν ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας χρησιμοποιεί ελικόπτερα Ka-27 και πλοία Project 1124 σύμφωνα με τα σοβιετικά πρότυπα, τότε θα είναι σε θέση να ανιχνεύσει και να καταστρέψει ουκρανικά υποβρύχια drones προτού διεισδύσουν στον ναύσταθμο».
Το Forbes, επικαλούμενο τον στρατιωτικό εμπειρογνώμονα Troy Benz, περιγράφει τις σοβιετικές παράκτιες τακτικές άμυνας κατά των υποβρυχίων ως εξαιρετικά περίπλοκες.
Αφορούσε τη χρήση ζευγών «ελικοπτέρου-πλοίου», όπου και οι δύο συμμετέχοντες κάλυπταν αμοιβαία τα «τυφλά σημεία».
Λόγω αυτής της τοποθέτησης, ο στόλος είναι σε θέση να δημιουργήσει μια κουρτίνα στις εισόδους σε κόλπους και άλλα σημεία συμφόρησης.
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις προσπαθούν συνεχώς να επιτεθούν στη Σεβαστούπολη, την κύρια βάση του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, με drones, καθώς και άλλα αντικείμενα στην Κριμαία.
Οι στόχοι των επιθέσεων ήταν αρχηγεία στόλου, ενεργειακές εγκαταστάσεις και στρατιωτικά αεροδρόμια.
Οι ρωσικές μονάδες καταστρέφουν τα περισσότερα από τα drones.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης