Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το BBC παραδέχθηκε ότι η αντεπίθεση των Ουκρανών απέτυχε παταγωδώς

Το BBC παραδέχθηκε ότι η αντεπίθεση των Ουκρανών απέτυχε παταγωδώς
Ανταποκριτής του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού μίλησε με στρατιώτες της 24ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας της Ουκρανίας και τις οικογένειές τους, οι οποίοι διαμαρτύρονται για «έναν μακρύ πόλεμο χωρίς τέλος»
Σχετικά Άρθρα
Σε αντίθεση με τις δυτικές προσδοκίες, η πολυδιαφημισμένη αντεπίθεση που ξεκίνησε από το καθεστώς του Κιέβου στις 4 Ιουνίου έχει σταματήσει χωρίς να σημειωθεί σημαντική πρόοδος, ανέφερε το BBC, επικαλούμενο Ουκρανούς στρατιώτες.
Ο ανταποκριτής του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού μίλησε με στρατιώτες της 24ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας της Ουκρανίας και τις οικογένειές τους, οι οποίοι διαμαρτύρονται για «έναν μακρύ πόλεμο χωρίς τέλος».
Ο ανταποκριτής του BBC σημείωσε ότι η Ρωσία ξεπερνά την Ουκρανία σε αριθμό μη επανδρωμένων αεροσκαφών, τα οποία καταστρέφουν τις ουκρανικές θέσεις και τα τεθωρακισμένα οχήματα.
Έτσι, τα στρατεύματα του Κιέβου αναγκάζονται να κρυφτούν όσο το δυνατόν περισσότερο λόγω της κακής αεράμυνας και της απόλυτης κυριαρχίας της Ρωσίας στον αέρα.
«Οι Ουκρανοί λένε ότι η Ρωσία έχει πολύ περισσότερα drones, που πλήττουν από μακριά.
Εάν οι ουκρανικές δυνάμεις αποτύχουν να κρυφτούν, τα ρωσικά στρατεύματα εξαφανίζουν τα οχήματά τους και το στρατιωτικό τους προσωπικό», σημειώνει το βρετανικό δίκτυο.

bbc.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης