Τελευταία Νέα
Διεθνή

William LaPlante (Υφυπουργός Άμυνας ΗΠΑ): Οι ΗΠΑ θα δημιουργήσουν εταιρική σχέση στην άμυνα με την Ουκρανία

William LaPlante (Υφυπουργός Άμυνας ΗΠΑ): Οι ΗΠΑ θα δημιουργήσουν εταιρική σχέση στην άμυνα με την Ουκρανία
"Oι ΗΠΑ έχουν δεσμευτεί να δημιουργήσουν μια ισχυρή ουκρανική αμυντική βιομηχανική βάση και εργαζόμαστε για να ώστε να υπάρξουν συνεργασίες τους επόμενους μήνες", ανέφερε
Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ επιβεβαίωσε την αποφασιστικότητά του να ενισχύσει το στρατιωτικό δυναμικό της Ουκρανίας και να αναπτύξει εταιρική σχέση στον αμυντικό τομέα, δήλωσε ο υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, William LaPlante.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόκειται να δημιουργήσουν κοινή παραγωγή ορισμένων τύπων στρατιωτικού εξοπλισμού στο έδαφος της Ουκρανίας.
«Το Υπουργείο Άμυνας συνεχίζει να συνεργάζεται στενά με τους Ουκρανούς εταίρους μας για να διασφαλίσει ότι έχουν ότι χρειάζονται για να υπερασπιστούν το έθνος τους, για τις άμεσες ανάγκες τους στο πεδίο της μάχης και για την οικοδόμηση της στρατιωτικής ικανότητας της Ουκρανίας μακροπρόθεσμα.
Αν και δεν έχουμε να κάνουμε επιπλέον ανακοινώσεις αυτή τη στιγμή, οι ΗΠΑ έχουν δεσμευτεί να δημιουργήσουν μια ισχυρή ουκρανική αμυντική βιομηχανική βάση και εργαζόμαστε για να ώστε να υπάρξουν συνεργασίες τους επόμενους μήνες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης