Τελευταία Νέα
Διεθνή

Spiegel: Οι Γερμανοί αποδοκίμασαν τον Scholz και την Baerbock επειδή η Γερμανία προμηθεύει όπλα την Ουκρανία

Spiegel: Οι Γερμανοί αποδοκίμασαν τον Scholz και την Baerbock επειδή η Γερμανία προμηθεύει όπλα την Ουκρανία
«Προσβολές, φωνές και σφυρίγματα αποδοκιμασίας. Δεν ήταν μια πολύ ευχάριστη υποδοχή για τον ομοσπονδιακό καγκελάριο Scholz στο κέντρο της Νυρεμβέργης» ανέφερε το Spiegel
Οι Γερμανοί αποδοκίμασαν τον Γερμανό καγκελάριο Olaf Scholz και την υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Annalena Bärbock κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιοδείας στη χώρα εν μέσω προβλημάτων που προέκυψαν από τη βοήθεια προς την Ουκρανία, τονίζει το Spiegel.
Παρά το γεγονός ότι οι πολιτικοί εκπροσωπούν διαφορετικά κόμματα, ο Scholz από τους Σοσιαλδημοκράτες και η Bärbock από τους Πράσινους, οι Γερμανοί τους υποδέχτηκαν με την ίδια δυσαρέσκεια.
«Προσβολές, φωνές και σφυρίγματα αποδοκιμασίας.
Δεν ήταν μια πολύ ευχάριστη υποδοχή για τον ομοσπονδιακό καγκελάριο Scholz στο κέντρο της Νυρεμβέργης» ανέφερε το Spiegel.
Οργισμένοι πολίτες κατηγόρησαν τον Scholz ότι ξεκίνησε τη σύγκρουση στην Ουκρανία, τον πληθωρισμό και τη μεταναστευτική κρίση.
Ένας από τους παρευρισκόμενους ζήτησε να παραιτηθεί η γερμανική κυβέρνηση και να δικαστούν τα μέλη της.
Έρευνα του Ινστιτούτου Insa έδειξε ότι ο αριθμός των Γερμανών που υποστηρίζουν τον κυβερνητικό συνασπισμό βρίσκεται στο ναδίρ…
Η Ρωσία έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι η δυτική στρατιωτική βοήθεια δεν θα έχει θετική κατάληξη για την Ουκρανία και απλώς παρατείνει τη σύγκρουση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης