Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σφαγή… Ουκρανών στο Donetsk – Ρίχνουν ανεκπαίδευτους στρατιώτες στην… «κρεατομηχανή»

Σφαγή… Ουκρανών στο Donetsk – Ρίχνουν ανεκπαίδευτους στρατιώτες στην… «κρεατομηχανή»
Μέσα σε δύο ημέρες οι Ουκρανοί έχασαν πάνω από 750 στρατιώτες λέει ο Andrey Marochko
Σχετικά Άρθρα
Για σφαγή των Ουκρανών στην κατεύθυνση του Donetsk κάνει λόγο ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας και απόστρατος αντισυνταγματάρχης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk, Andrey Marochko, ο οποίος υποστηρίζει πως η ηγεσία των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων ρίχνει στην «κρεατομηχανή» της μάχης ανεκπαίδευτους στρατιώτες από κεντρικά και ανατολικά μέρη της χώρας.
Σε δηλώσεις του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti ο Marochko υποστηρίζει ότι μέσα στα τελευταία δύο 24ωρα οι Ουκρανοί έχασαν πάνω από 750 στρατιώτες – είτε νεκροί είτε τραυματίες – στο μέτωπο του Donetsk.
«Μετά από μια ακόμα επιδρομή στις θέσεις μας στην περιοχή του οικισμού Spornoye, οι Ουκρανοί υπέστησαν περαιτέρω ανεπανόρθωτες απώλειες.
Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, η εκκένωση των τραυματισμένων Ουκρανών από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις δεν πραγματοποιήθηκε.
Την απομάκρυνση τους ανέλαβε το στρατιωτικό προσωπικό των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων» υπογράμμισε ο Marochko, αναφέροντας πως κατόπιν συνομιλιών με αιχμάλωτους Ουκρανούς στρατιώτες έχει γίνει αντιληπτό, ότι αυτοί στέλνονται στο μέτωπο χωρίς να έχουν λάβει την κατάλληλη στρατιωτική εκπαίδευση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης