Τελευταία Νέα
Διεθνή

JP Morgan: Με διακανονισμό 75 εκατομμυρίων δολαρίων, διευθετήθηκε η υπόθεση Epstein

JP Morgan: Με διακανονισμό 75 εκατομμυρίων δολαρίων, διευθετήθηκε η υπόθεση Epstein
Η JP Morgan μηνύθηκε από εισαγγελείς τις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους, όπου ο Επστάιν είχε σπίτι στο ιδιωτικό νησί Little St James
Σε διακανονισμό με τις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους (USVI) αντί 75 εκατομμυρίων δολαρίων κατέληξε η JPMorgan Chase, για τη διευθέτηση αγωγής που αφορά υπόθεση εμπορίας και σεξουαλικής διακίνησης ανθρώπων (trafficking) από τον καταδικασμένο παιδόφιλο χρηματιστή Jeffrey Epstein.
Η μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα έχει επίσης συμβιβαστεί με το πρώην στέλεχος Jes Staley, υπό όρους που παραμένουν εμπιστευτικοί.
Η JP Morgan μηνύθηκε από εισαγγελείς τις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους, όπου ο Epstein είχε σπίτι στο ιδιωτικό νησί Little St James.
Η δίκη επρόκειτο να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα και οι αρχές των USVI ζητούσαν πάνω από 190 εκατ. δολάρια από την εταιρεία.
Η JPMorgan είπε ότι ο διακανονισμός των 75 εκατομμυρίων περιλαμβάνει 30 εκατ. δολ. για τη στήριξη φιλανθρωπικών οργανώσεων, 25 εκατ. δολ. για την ενίσχυση της εφαρμογής των νόμων για καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων και 20 εκατομμύρια δολάρια για αμοιβές δικηγόρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης