Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αδιανόητο: Πανεπιστημιακός βασάνισε και βίασε δεκάδες σκύλους - Αναρτούσε το φρικιαστικό υλικό, ομολόγησε τις πράξεις

Αδιανόητο: Πανεπιστημιακός βασάνισε και βίασε δεκάδες σκύλους - Αναρτούσε το φρικιαστικό υλικό, ομολόγησε τις πράξεις
Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, αναρτούσε βίντεο και εικόνες του εαυτού του που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά τα σκυλιά σε διαδικτυακά φόρουμ με ψευδώνυμα
Σοκ προκαλεί η ομολογία ενός διακεκριμένου ερπετολόγου από την Αυστραλία πως κακοποιούσε άγρια, βίαζε σκυλάκια και τα σκότωνε.
Ο 51χρονος Breeton Adam ειδικεύεται στους κροκόδειλους και ξεκίνησε τις αποτρόπαιες πράξεις του το 2014 βασανίζοντας και βιάζοντας τουλάχιστον 42 σκυλιά μέχρι τη σύλληψή του τον Απρίλιο του 2022, ενώ σκότωσε τουλάχιστον 39.
Ήταν ακαδημαϊκός στο Πανεπιστήμιο Charles Darwin, και με ήρεμο τόνο ομολόγησε την ενοχή του στο δικαστήριο για 56 κατηγορίες. Δήλωσε επίσης ένοχος για τέσσερις κατηγορίες για πρόσβαση και διαβίβαση υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, αναρτούσε βίντεο και εικόνες του εαυτού του που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά τα σκυλιά σε διαδικτυακά φόρουμ με ψευδώνυμα.
«Ο κατηγορούμενος είχε ένα σαδιστικό σεξουαλικό ενδιαφέρον για τα ζώα και κυρίως τα σκυλιά», είπε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας.
Το βίντεο στάλθηκε τελικά στο Τμήμα Προστασίας Ζώων και διαβιβάστηκε στην αστυνομία η οποία τον συνέλαβε τον Απρίλιο του 2022.
Από τότε είναι προφυλακισμένος και το δικαστήριο θα συνεδριάσει ξανά στις 13 Δεκεμβρίου για να του επιβληθεί η ποινή του, σύμφωνα με την Daily Mail.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης