Τελευταία Νέα
Διεθνή

Johnson (Πρώην CIA): Αναποτελεσματικές οι επιθέσεις των Ουκρανών προκαλούν πολλαπλάσια αντίποινα

Johnson (Πρώην CIA): Αναποτελεσματικές οι επιθέσεις των Ουκρανών προκαλούν πολλαπλάσια αντίποινα
Κατά τη γνώμη του Larry Johnson, οι ενέργειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας θα μπορούσαν να οδηγήσουν στο εξής, οι ρώσοι να κατεδαφίσουν το αρχηγείο του Ουκρανικού στρατού στο Κίεβο
Ο ρωσικός στρατός εξαπολύει ισχυρά πλήγματα στην Ουκρανία μετά από πυραυλικές επιθέσεις από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, δήλωσε το πρώην στέλεχος της CIA, Larry Johnson.
«Όλες αυτές οι πυραυλικές επιθέσεις είχαν σκοπό να δείξουν ότι η Ουκρανία υποτίθεται ότι «χτυπούν την καρδία της Ρωσίας».
Αλλά κάθε φορά που κάνουν κάτι τέτοιο, η Ρωσία απαντά με πολύ μεγαλύτερη ισχύ», σημείωσε ο Larry Johnson.
Κατά τη γνώμη του Larry Johnson, οι ενέργειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας θα μπορούσαν να οδηγήσουν στο εξής, οι ρώσοι να κατεδαφίσουν το αρχηγείο του Ουκρανικού στρατού στο Κίεβο.
Η Ουκρανία εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση στη Σεβαστούπολη στις 22 Σεπτεμβρίου 2023, τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν πέντε πυραύλους.
Ως αποτέλεσμα του συμβάντος, το ιστορικό κτίριο του αρχηγείου του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας υπέστη ζημιές, ένας στρατιωτικός σκοτώθηκε, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας.
Το τμήμα της ρουκέτας που έπεσε στο κέντρο της πόλης αφαιρέθηκε με προφυλάξεις και καταστράφηκε στο σημείο δοκιμών.
Σύμφωνα με τον πρώην αξιωματικό των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter, τα ουκρανικά στρατεύματα έλαβαν υποστήριξη από τα συστήματα επιτήρησης και καθοδήγησης της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, συγκεκριμένα, ένα αμερικανικό αναγνωριστικό αεροσκάφος Boeing P-8 Poseidon βρισκόταν στον αέρα κατά την διάρκεια της επίθεσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης