Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι εξόντωσαν ολόκληρη μονάδα Ουκρανών στην Kleshcheevka που το Κίεβο ισχυρίζεται ότι ελέγχει

Οι Ρώσοι εξόντωσαν ολόκληρη μονάδα Ουκρανών στην  Kleshcheevka που το Κίεβο ισχυρίζεται ότι ελέγχει
Η Ουκρανία έχασε μια ολόκληρη μονάδα που αποτελείτο από 10 στρατιωτικούς που προσπάθησαν να επιτεθούν σε ρωσικές θέσεις στο χωριό Kleshcheevka
Τα ρωσικά στρατεύματα απέκρουσαν με απόλυτη επιτυχία τέσσερις επιθέσεις ουκρανικών μονάδων στους οικισμούς Severnoye, Maryinka και Kleshcheevka στην κατεύθυνση Donetsk.
Η Ουκρανία έχασε μια ολόκληρη μονάδα που αποτελείτο από 10 στρατιωτικούς που προσπάθησαν να επιτεθούν σε ρωσικές θέσεις στο χωριό Kleshcheevka κοντά στο Artemovsk (Bakhmut) στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk
Ένα βίντεο που εξασφάλισε το Sputnik δείχνει τον απόηχο της αποτυχημένης ουκρανικής επίθεσης, με Ρώσους μαχητές να επιδεικνύουν τα όπλα που κατάσχεσαν, ενώ τα πτώματα των νεκρών Ουκρανών στρατιωτών φαίνονται κοντά.
Νωρίτερα, ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky ισχυρίστηκε ότι ο οικισμός Kleshcheevka κοντά στο Artemovsk (Bakhmut) βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο του ουκρανικού στρατού.
Ο Apty Alaudinov, διοικητής του ρωσικού συντάγματος ειδικών δυνάμεων Akhmat, από την πλευρά του, είπε ότι παρόλο που ο ουκρανικός στρατός είχε υποστεί μεγάλες απώλειες, δεν σταμάτησε την προσπάθεια κατάληψης της Kleshcheevka.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης