Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hinkle (ΗΠΑ): Στον Λευκό Οίκο είναι τρελοί – Θα αρχίσουν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο με Ρωσία και Κίνα, τρομάζουν με την πολυπολικότητα

Hinkle (ΗΠΑ): Στον Λευκό Οίκο είναι τρελοί – Θα αρχίσουν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο με Ρωσία και Κίνα, τρομάζουν με την πολυπολικότητα
Στον Λευκό Οίκο είναι τρελοί ωθούν τον πλανήτη σε καταστροφικό πόλεμο, σημειώνει ο έμπειρος Αμερικανός αναλυτής
Σχετικά Άρθρα
Το κατεστημένο των ΗΠΑ δεν θα διστάσει να ξεκινήσει τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, προκειμένου να μην αμφισβητηθεί η κυριαρχία του στον Πλανήτη, εκτιμά ο Αμερικανός αναλυτής Jackson Hinkle στο podcast New Rules του Sputnik.  « Ο Tucker Carlson (σ.σ. Αμερικανός δημοσιογράφος) έχει δίκιο όταν λέει: Είμαι πρόθυμος να στοιχηματίσω το σπίτι μου ότι ο Joe Biden θα ξεκινήσει τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο με τη Ρωσία», κοιτάξτε τι έχουν κάνει», είπε ο Jackson Hinkle.

Είναι τρελοί

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι τρελοί. Η Nancy Pelosi πήρε το αεροπλάνο για να πάει στην Ταϊβάν και να συναντηθεί με τους αξιωματούχους της περιοχής.
Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, που σκέφτονταν, "Καλά, ο Κινεζικός στρατός θα την εξοντώσει στον ουρανό ή κάτι τέτοιο. Έτσι θα αρχίσουν όλα"», σημείωσε.
«Είναι απερίσκεπτοι, είναι εντελώς ρωσοφοβικοί και χτυπούν τα τύμπανα του πολέμου για να πάνε σε πόλεμο με την Κίνα.
Επιπλέον, η εχθρότητα της αμερικανικής ελίτ προς τη Ρωσία έχει ξεπεράσει εκείνη της εποχής του Ψυχρού Πολέμου, οδηγώντας σε μια ανησυχητική κατάρρευση της επικοινωνίας μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας».
Σύμφωνα με τον Hinkle η διακοπή της επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών είναι πιο σοβαρή από τον ίδιο τον Ψυχρό Πόλεμο.
Δεν υπάρχει καμία απολύτως επικοινωνία με τη Ρωσία και κάτι ανάλογο θα συμβεί με την Κίνα, συνέχισε ο Αμερικανός αναλυτής.

red_line.JPG
Ωθούν τον κόσμο σε πόλεμο

Αυτό δεν έγινε εν μία νυκτί, σύμφωνα με τον αναλυτή.
Τα τελευταία 30 χρόνια, η Ουάσιγκτον και οι σύμμαχοί της έχουν αρνηθεί όλες τις δεσμεύσεις που είχαν δώσει στη Μόσχα στο τέλος του Ψυχρού Πολέμου.
Ένα από αυτά ήταν μια προφορική υπόσχεση ότι το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθεί ούτε μια ίντσα ανατολικά της Γερμανίας.
«Το ΝΑΤΟ από τότε, κατ' εντολή των ΗΠΑ, έχει παραβιάσει αυτήν την υπόσχεση σε 16 περιπτώσεις τώρα», παρατήρησε.
Η διατλαντική συμμαχία δεν κρύβει τα σχέδιά της να προσελκύσει την Ουκρανία και πιθανώς τη Γεωργία, πλησιάζοντας έτσι ακόμη πιο κοντά στα σύνορα της Ρωσίας.


Οι ελίτ των ΗΠΑ επιδιώκουν να διαλύσουν την οικονομική εναλλακτική που προσφέρουν η Ρωσία και η Κίνα

Η εμφάνιση μιας πολυπολικής παγκόσμιας τάξης - με τη Ρωσία και την Κίνα στην πρώτη γραμμή του κινήματος - αμφισβητεί το Great Reset της παγκοσμιοποίησης που στοχεύει στην παράταση αιώνων δυτικής αποικιακής ηγεμονίας, σύμφωνα με τον Hinkle.
«Ο πολυπολικός κόσμος αποτελεί σοβαρή απειλή για την προσπάθεια της Δύσης να διασφαλίσει την καρδιά της Ευρασίας, η οποία ήταν η βάση της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ για τόσο καιρό.
Στόχος ο έλεγχος των πληθυσμών και οι πόροι της Ευρασιατικής ενδοχώρας, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας», επισημαίνει ο Hinkle.
putin_xi_1.JPG

«Και τώρα που η Ρωσία και η Κίνα και αυτές οι άλλες χώρες ολοένα και περισσότερες συνεργάζονται στους BRICS για να αναπτύξουν ένα νέο νόμισμα που θα αμφισβητήσει το δολάριο, θα ανησυχούσα αν ήμουν η εξουσία των ΗΠΑ.
Βέβαια θα μπορούσε η αμερικανική ηγεσία να συνεργαζόταν μαζί τους και να κέρδιζαν όλοι μαζί αλλά δεν πρόκειται να το κάνει» συνέχισε.
Ο Παγκόσμιος Νότος κλίνει προς τη Ρωσία και την Κίνα, των οποίων οι οικονομίες έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά ανθεκτικές παρά τις δυτικές προβλέψεις για επικείμενη κατάρρευση.

Το State Department εργαλείο της Wall Street

Επιπλέον, όσον αφορά την ισοτιμία αγοραστικής δύναμης (PPP), η Κίνα έχει ξεπεράσει τις ΗΠΑ ως η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο.
Η Ρωσία, από την πλευρά της, ξεπέρασε τις τρεις μεγαλύτερες οικονομίες της Ευρώπης - τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία - σε όρους PPP το 2022.
«Το State Department και η Wall Street ανησυχούν πολύ», είπε ο αμερικανός πολιτικός αναλυτής.
«Νομίζω ότι το State Department αυτή τη στιγμή, όπως παρουσιάζεται, είναι απλώς ένα εργαλείο της Wall Street, γιατί τι είναι η Wall Street;
Η Wall Street είναι ακριβώς αυτός ο βυζαντινός λαβύρινθος των ληστρικών οικονομικών σχημάτων. Eίναι συμφέροντα. Είναι κερδοσκοπία για τις μετοχές.
Όλα αυτά είναι απλώς ανοησίες.
Δεν είναι τίποτα.
Και στο τέλος της ημέρας, συγκρίνετε αυτού του είδους την οικονομία με αυτό που αντιπροσωπεύουν η Κίνα και η Ρωσία, η οποία είναι η πραγματική παραγωγή που στοχεύει στην ανύψωση των δημοσίων αγαθών. 
H Κίνα έφερε 840 εκατομμύρια ανθρώπους από τη φτώχεια τα τελευταία 40 χρόνια στην πρόοδο με την ανάπτυξη πετρελαίου, φυσικού αερίου, άνθρακα, μεταρρυθμίσεις γης, ασήμι, χρυσό, όλα αυτά τα πράγματα και άλλα, γεωργικά αγαθά.
Ναι, αυτή είναι μια πρόκληση για τη Δύση και είναι ουσιαστική γιατί δεν παράγει τίποτα πια.
Τι απομένει λοιπόν; Τίποτα, πραγματικά. Και αυτό μπορεί να καταρρεύσει πολύ εύκολα εάν υπάρχει μια πραγματική πρόκληση», τονίζει ο Hinkle.
Brics.JPG

Η Ρωσία και η Κίνα δεν είναι εχθροί του λαού των ΗΠΑ

Η Ρωσία και η Κίνα δεν αποτελούν πραγματική απειλή για τους Αμερικανούς, καταλήγει ο Hinkle αλλά εκείνοι που συσσωρεύουν όλο τον πλούτο των ΗΠΑ και ενεργούν αντίθετα με τα εθνικά συμφέροντα των Αμερικανών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης