Τελευταία Νέα
Διεθνή

Xi Jinping: Η Κίνα είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με τη Νότια Κορέα

Xi Jinping: Η Κίνα είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με τη Νότια Κορέα
Ο Xi συνάντησε τον Han Duck-soo στην πόλη Χανγκζού της ανατολικής Κίνας πριν από την έναρξη των Ασιατικών Αγώνων, σύμφωνα με το CCTV
Η Κίνα είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με τη Νότια Κορέα για να προωθήσει τη στρατηγική συνεργασία προκειμένου να συμβαδίσει και να αναπτυχθεί με την εποχή, δήλωσε ο πρόεδρος Xi Jinping στον πρωθυπουργό της Νότιας Κορέας, όπως αναφέρουν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Πεκίνου.
Ο Xi συνάντησε τον Han Duck-soo στην πόλη Χανγκζού της ανατολικής Κίνας πριν από την έναρξη των Ασιατικών Αγώνων, σύμφωνα με το CCTV.
Επιπλέον, όπως μεταδόθηκε, ο Xi ανέφερε στον Han Duck-soo ότι η Κίνα δίνει ιδιαίτερη σημασία στην προθυμία της Νότιας Κορέας να δεσμευτεί σε αμοιβαία συνεργασία, συμπληρώνοντας ότι οι δύο χώρες μπορούν να εμβαθύνουν αυτή τη συνεργασία, η οποία, κατά τον Κινέζο πρόεδρο, θα είναι εξίσου επωφελής για το Πεκίνο και τη Σεούλ.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Κίνας δήλωσε ότι θα εξετάσει σοβαρά το θέμα της επίσκεψής του στη Νότια Κορέα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης