Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν δυτικά όπλα στην Kherson – Με όπλα υψηλής ακριβείας κάνουν τη μέγιστη ζημιά στους Ουκρανούς

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν δυτικά όπλα στην Kherson – Με όπλα υψηλής ακριβείας κάνουν τη μέγιστη ζημιά στους Ουκρανούς
Οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποιούν όπλα υψηλής ακριβείας για να προκαλέσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά στα τεθωρακισμένα οχήματα και τα στρατεύματα των Ουκρανών
Η ρωσική ομάδα μάχης «Dnepr» κατέστρεψε δυτικής κατασκευής ουκρανικά όπλα στην Kherson, όπως ανακοίνωσε η Μόσχα.
«Οι ρωσικές μονάδες πυροβολικού συνεχίζουν να εκτελούν την αποστολή τους στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση, χτυπώντας θέσεις πυροβολικού των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, εξαλείφοντας τις άμυνες, καταστέλλοντας σημεία διοίκησης και δύναμη πυρός του εχθρού.
Τα πληρώματα των Msta-B της Dnepr κατέστρεψαν όπλα και εξοπλισμό δυτικής κατασκευής του ουκρανικού στρατού στην περιοχή Kherson», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποιούν όπλα υψηλής ακριβείας για να προκαλέσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά στα τεθωρακισμένα οχήματα και τα στρατεύματα των Ουκρανών.
Οι χειριστές drones παρακολουθούν το έργο του πυροβολικού προσαρμόζοντας τα πυρά και αναφέρουν τα αποτελέσματα των επιθέσεων σε όσους βρίσκονται σε θέσεις βολής σε πραγματικό χρόνο.
«Οι Ουκρανοί προσπαθούν να διασχίσουν τον Δνείπερο και έργο μας είναι τους παρεμποδίσουμε» δήλωσε Ρώσος διοικητής στο Tass.
Το Msta-S είναι ένα αυτοπροωθούμενο όπλο 152 χλστ. σχεδιασμένο να καταστρέφει διάφορους τύπους εχθρικού εξοπλισμού και στρατευμάτων μάχης, να πλήττει αμυντικές θέσεις και να αποτρέπει τους ελιγμούς του εχθρικού πεζικού και των τανκς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης