Τελευταία Νέα
Διεθνή

Gosar (ΗΠΑ – Ρεπουμπλικάνοι): Το Κογκρέσο να σταματήσει να σπαταλά χρήματα στην Ουκρανία – Οι Αμερικανοί έχουν ανάγκες

Gosar (ΗΠΑ – Ρεπουμπλικάνοι): Το Κογκρέσο να σταματήσει να σπαταλά χρήματα στην Ουκρανία – Οι Αμερικανοί έχουν ανάγκες
Ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής αντιδρά στην αποστολή περισσότερων χρημάτων στην Ουκρανία
Σχετικά Άρθρα
Παρόλο που ο Λευκός Οίκος φαίνεται πρόθυμος να συνεχίσει να χρηματοδοτεί και να εξοπλίζει το καθεστώς στο Κίεβο σε βάρος του Αμερικανού φορολογούμενου, αρκετοί Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές στις ΗΠΑ επιμένουν ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στα προβλήματα που μαστίζουν αυτήν τη στιγμή την Αμερική.
Ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής Paul A. Gosar είπε αποκλειστικά στο Sputnik ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα πρέπει να επικεντρωθεί στην ενίσχυση των Αμερικανών πολιτών αντί να διοχετεύει χρήματα στο Κίεβο.
Ο Gosar είχε εκφράσει νωρίτερα τις ανησυχίες του για την πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί η αμερικανική χρηματοδότηση για την υποστήριξη των νεοναζί στην Ουκρανία.
Έχοντας δηλώσει ότι προηγουμένως καταψήφισε «κάθε νομοσχέδιο» που προοριζόταν να χρηματοδοτήσει την ουκρανική σύγκρουση, δήλωσε ότι επίσης δεν πρόκειται να υποστηρίξει το «τελευταίο συμπληρωματικό αίτημα 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων ή οποιοδήποτε μελλοντικό αίτημα του Biden για τη διαιώνιση του άσκοπου θανάτου και καταστροφή και από τις δύο πλευρές σε αυτόν τον πόλεμο».

Οι Αμερικανοί έχουν ανάγκες

Σύμφωνα με τον Αμερικανό βουλευτή, η ηγεσία των ΗΠΑ θα πρέπει να επικεντρωθεί στα τρομερά προβλήματα που μαστίζουν τις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα, όπως η μεταναστευτική κρίση στα νότια σύνορα, ο ανεξέλεγκτος πληθωρισμός και το διαρκώς αυξανόμενο εθνικό χρέος που έχει ήδη ξεπεράσει το σημείο αναφοράς των 33 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.
«Όποιος στο Κογκρέσο σκέφτεται διαφορετικά θα πρέπει να περνά περισσότερο χρόνο μακριά από την Ουάσιγκτον, επειδή οι περισσότεροι Αμερικανοί έχουν βαρεθεί τον πόλεμο και τις ατελείωτες δαπάνες.
Το Κογκρέσο θα πρέπει να σταματήσει να σπαταλά χρήματα στην Ουκρανία και να επικεντρωθεί στις ανάγκες της Αμερικής», είπε ο Gosar.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης