Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ανατροπή λεωφορείου με τουλάχιστον έναν νεκρό στη Νέα Υόρκη

ΗΠΑ: Ανατροπή λεωφορείου με τουλάχιστον έναν νεκρό στη Νέα Υόρκη
Το λεωφορείο μετέφερε τα μέλη ενός μουσικού συγκροτήματος σχολείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
Λεωφορείο που μετέφερε τα μέλη ενός σχολικού μουσικού συγκροτήματος ανατράπηκε και συνετρίβη σήμερα σε αυτοκινητόδρομο στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα τουλάχιστον ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και πολλοί άλλοι να τραυματιστούν.
Ο νεκρός ήταν ένας ενήλικας, σύμφωνα με το θυγατρικό δίκτυο του NBC στη Νέα Υόρκη, που επικαλείται καλά ενημερωμένη πηγή που δεν κατονομάζεται.
Λίγα επίσημα στοιχεία ήταν άμεσα διαθέσιμα.
Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά μήκος του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 84, κοντά στην πόλη Γουαγουαγιάντα, περίπου 120 χλμ. βορειοδυτικά της πόλης της Νέας Υόρκης, κοντά στα σύνορα με το Νιού Τζέρσι. Η αστυνομία της πολιτείας της Νέας Υόρκης σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε σε εκείνο το σημείο.
Το λεωφορείο μετέφερε τα μέλη ενός μουσικού συγκροτήματος σχολείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από το Φάρμινγκντεϊλ της Νέας Υόρκης, στην κομητεία Νασάου, σε ένα ταξίδι με προορισμό μια κατασκήνωση στην πόλη Γκρίλεϊ στην Πενσυλβάνια, σύμφωνα με δήλωση της Σχολικής Περιφέρειας του Φάρμινγκντεϊλ που δημοσιεύτηκε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.
"Η αστυνομία και οι υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων (βρίσκονται) στο σημείο, όπως και οι τοπικές αρχές", αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Τουλάχιστον 46 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι πέντε από τους οποίους είναι σε κρίσιμη κατάσταση, και τα περισσότερα θύματα είναι ανήλικοι, μετέδωσε θυγατρικό δίκτυο του NBC.
"Ενημερώθηκα για την τραγωδία στην κομητεία Όραντζ, όπου ένα λεωφορείο γεμάτο μαθητές ενεπλάκη σε ατύχημα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί και ένας θάνατος", ανέφερε σε δήλωσή της η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Κάθι Χότσουλ.
Οι υπηρεσίες διάσωσης στην κομητεία Όραντζ της Νέας Υόρκης ανακοίνωσαν ότι έχουν να κάνουν με μια "ανατροπή λεωφορείου" την οποία περιέγραψαν ως ένα περιστατικό με πολλά θύματα, χωρίς να δώσουν περισσότερα στοιχεία. Εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος δείχνουν ότι το λεωφορείο είχε ένα λογότυπο της Regency Buses, μιας περιφερειακής γραμμής λεωφορείων που εξυπηρετεί τη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσι και το Κονέκτικατ. Η εταιρία δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης