Τελευταία Νέα
Διεθνή

Patrushev (Ρωσία): Οι Αγγλοσάξονες και τα τσιράκια τους έχουν εξαπολύσει υβριδικό πόλεμο εναντίον μας

Patrushev (Ρωσία): Οι Αγγλοσάξονες και τα τσιράκια τους έχουν εξαπολύσει υβριδικό πόλεμο εναντίον μας
Τη λήψη μέτρων για την εξάλειψη των απειλών προανήγγειλε ο γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας
Σχετικά Άρθρα
Οι δυτικές χώρες διεξάγουν έναν υβριδικό πόλεμο για να καταστρέψουν τη Ρωσία και η κατάσταση στην Ουκρανία χρησιμοποιείται ως εργαλείο σε αυτή τη μάχη, δήλωσε ο γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Nikolay Patrushev.
«Αυτή τη στιγμή, οι Αγγλοσάξονες, το ΝΑΤΟ και τα τσιράκια τους έχουν εξαπολύσει έναν υβριδικό πόλεμο εναντίον της χώρας μας με στόχο να υπονομεύσουν την κυριαρχία και την εδαφική της ακεραιότητα, χρησιμοποιώντας την κατάσταση στην Ουκρανία ως ένα από τα κύρια εργαλεία εξάντλησης της Ρωσίας στρατιωτικά και οικονομικά και μείωσης της παγκόσμιας της επιρροής», είπε μιλώντας στον Τύπο.
Ο Patrushev τόνισε ότι αυτό συνοδεύεται από «μαζικές επιθέσεις προπαγάνδας και παραπληροφόρησης από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες και μια εκστρατεία δυσφήμισης της ρωσικής ηγεσίας, των κρατικών αρχών και των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας, πυροδοτώντας διεθνικές και διαθρησκευτικές συγκρούσεις και εμπλέκοντας τους νέους σε κινήσεις διαμαρτυρίας».
Δήλωσε ότι αυτό επηρεάζει αρνητικά την κοινωνική και πολιτική κατάσταση σε ορισμένες περιοχές.
Ο γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας παρατήρησε ότι σε αυτό το πλαίσιο, είναι απαραίτητο να εξεταστούν πρόσθετα μέτρα για την εξουδετέρωση των απειλών για την κοινωνική και πολιτική σταθερότητα σε αρκετές ρωσικές περιοχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης