Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βιτριολική Zakharova: Εάν η Ουκρανία ποντάρει σε «διασώστες» όπως η Πολωνία, τότε είναι καταδικασμένη να πνιγεί πιο γρήγορα

Βιτριολική Zakharova: Εάν η Ουκρανία ποντάρει σε «διασώστες» όπως η Πολωνία, τότε είναι καταδικασμένη να πνιγεί πιο γρήγορα
Η Zakharova υπενθύμισε στην Πολωνία ότι ήταν εκείνη που έριξε «την Ουκρανία στα βαθιά» συμμετέχοντας τακτικά στις αλλαγές καθεστώτος σε αυτή τη χώρα
Σχετικά Άρθρα
Βιτριολικό μήνυμα στον Πολωνό πρόεδρο Andrzej Duda απέστειλε η εκπρόσωπος του Ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova παρεμβαίνοντας στη σύγκρουση Βαρσοβίας – Κιέβου που τείνει να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Η Zakharova υπενθύμισε στον Duda ότι η Βαρσοβία ήταν εκείνη που έριξε «την Ουκρανία στα βαθιά» συμμετέχοντας τακτικά στις αλλαγές καθεστώτος σε αυτή τη χώρα.
Η δήλωση αυτή της Zakharova αποτέλεσε σχόλιο στις δηλώσεις Duda, ο οποίος συνέκρινε το καθεστώς του Κιέβου με «έναν πνιγμένο».
Ο Πολωνός πρόεδρος σημείωσε ότι «ένα άτομο που πνίγεται είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, γιατί μπορεί να σε τραβήξει στο βάθος μπορεί απλά να πνίξει τον διασώστη του».

Διέφυγε μία λεπτομέρεια στον Duda

«Ποτέ πριν δεν συμφωνούσα με τον Duda τόσο πολύ όσο μετά από αυτή τη δήλωση. Όλα όσα είπε είναι σωστά.
Ωστόσο, λείπει μια μικρή, αλλά σημαντική λεπτομέρεια.
Ήταν η επίσημη Βαρσοβία, που συμμετείχε τακτικά στις αλλαγές καθεστώτος σε αυτή τη χώρα που βοήθησε μεταξύ άλλων να ρίξει την Ουκρανία στα βαθιά.
Και, για να βεβαιωθεί ότι ο Ουκρανός γείτονας δεν θα ξαναεμφανιστεί ποτέ, ολόκληρο το ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένων των συμπονετικών πολωνικών αρχών, του δένουν με κάθε τρόπο τα πόδια: με οβίδες, drones, τανκς» σημείωσε η Zakharova στο κανάλι της στο Telegram.
«Με τέτοιου είδους "διασώστες", ο πνιγμένος είναι καταδικασμένος.
Ωστόσο, θα έπρεπε να είχε κατανοήσει τους κανόνες του παιχνιδιού όταν ήταν ακόμη στην ακτή», κατέληξε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης