Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εάν το κόμμα Smer εισέλθει στην κυβέρνηση της Σλοβακίας, η βοήθεια προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θα σταματήσει

Εάν το κόμμα Smer εισέλθει στην κυβέρνηση της Σλοβακίας, η βοήθεια προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θα σταματήσει
«Εάν το Smer εισέλθει στην κυβέρνηση, θα σταματήσουμε να προμηθεύουμε πυρομαχικά ή όπλα στην Ουκρανία», δήλωσε ο Fiko
Η Σλοβακία θα σταματήσει τη στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία εάν εκπρόσωποι του αντιπολιτευόμενου κόμματος Smer εισέλθουν στην κυβέρνηση, δήλωσε ο ηγέτης αυτής της πολιτικής ένωσης, πρώην πρωθυπουργός της Δημοκρατίας Robert Fico.
«Εάν το Smer εισέλθει στην κυβέρνηση, θα σταματήσουμε να προμηθεύουμε πυρομαχικά ή όπλα στην Ουκρανία», δήλωσε ο Fiko σύμφωνα με το RIA Novosti.
Η αποστολή νέων όπλων στο Κίεβο δεν θα αλλάξει την κατάσταση στο μέτωπο· αντίθετα, η Δύση χρειάζεται να βοηθήσει στην εξεύρεση συμβιβασμού μεταξύ Μόσχας και Κιέβου, δήλωσε ο πολιτικός σε συνέντευξή του στο Associated Press.
Το πρακτορείο σημειώνει ότι το κόμμα του Fico είναι το φαβορί στις βουλευτικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 30 Σεπτεμβρίου και η είσοδός του στο υπουργικό συμβούλιο θα είναι μέρος μιας πανευρωπαϊκής επιθυμίας να ενισχυθεί η επιρροή των πολιτικών δυνάμεων που αντιτίθενται στην επέμβαση στη σύγκρουση στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης