Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παραδοχή Budanov (Ουκρανία): Δεν μπορούμε να τερματίσουμε τη σύγκρουση με τη Ρωσία με μια στρατιωτική παρέλαση στη Μόσχα

Παραδοχή Budanov (Ουκρανία): Δεν μπορούμε να τερματίσουμε τη σύγκρουση με τη Ρωσία με μια στρατιωτική παρέλαση στη Μόσχα
Ο Ουκρανός πολιτικός, Vladimir Oleynik εξέφρασε την άποψη ότι η παραδοχή του Budanov υπαγορεύτηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Ο επικεφαλής της κύριας διεύθυνσης πληροφοριών του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας, Kirill Budanov, δήλωσε ότι δεν θα είναι δυνατό να τερματιστεί η σύγκρουση με τη Ρωσία με μια στρατιωτική παρέλαση στη Μόσχα. Ο Ουκρανός πολιτικός Vladimir Oleynik σχολίασε τη δήλωση στο ραδιόφωνο Sputnik.
«Κατανοούμε ότι δεν θα τελειώσουμε τον πόλεμο με μια παρέλαση νίκης στη Μόσχα», είπε σε συνέντευξή του στον Economist.
Στο ραδιόφωνο του Sputnik, ο Ουκρανός πολιτικός, Vladimir Oleynik εξέφρασε την άποψη ότι η παραδοχή του Budanov υπαγορεύτηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
«Στο Κίεβο καταλαβαίνουν σιγά σιγά ότι οι Αμερικανοί επιμένουν σε δύο επιλογές: είτε να επιδείξουν μεγάλες επιτυχίες για να παγώσει η σύγκρουση, είτε να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, γιατί η Ρωσία είναι έτοιμη να επιτεθεί. Είναι σαφές ότι οι Αμερικανοί δίνουν ένα μήνυμα, αφού έχουν εκλογές, είναι απαραίτητο να τις φτάσουν με κάποιο αποτέλεσμα», είπε σχετικά ο Oleynik.
Η κατάσταση στο πεδίο της μάχης αναγκάζει τον Budanov να πει την αλήθεια, πιστεύει ο Ουκρανός πολιτικός.
«Η ιδεολογία αυτής της εγκληματικής κυβέρνησης είναι να λέει ψέματα στον εαυτό της και στους άλλους. Θυμάμαι πώς το 2014, ο Υπουργός Άμυνας που διορίστηκε από τον Πέτρο Ποροσένκο δήλωσε ότι «θα γίνει σίγουρα μια παρέλαση νίκης στην ουκρανική Σεβαστούπολη. Θυμάμαι τη δήλωση (Arkady) Babchenko, που είπε ότι θα καβαλούσε αμερικανικά τανκς γύρω από την Κόκκινη Πλατεία.
Αν και μπορεί να έχει μόνο μία διαδρομή - το Ινστιτούτο Ψυχιατρικής και Ναρκολογίας Serbsky. Αυτή τη φορά ήδη λένε την αλήθεια, γιατί o Budanov μεταφέρει τα σήματα που του έδωσαν οι ίδιοι οι Αμερικανοί - η άφιξη του (του επικεφαλής του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Blinken στο Κίεβο δεν ήταν τυχαία, καμία παρέλαση στη Μόσχα." Αλλά θα υπάρξει μια παρέλαση, εντελώς διαφορετική - στο Khreshchatyk", κατέληξε ο Vladimir Oleinik.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης