Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διαψεύδει ο Kadyrov ότι είναι σε κώμα: «Βγείτε να σας χτυπήσει ο καθαρός αέρας και η βροχή!»

Διαψεύδει ο Kadyrov ότι είναι σε κώμα: «Βγείτε να σας χτυπήσει ο καθαρός αέρας και η βροχή!»
Ο ηγέτης των Τσετσένων Ramzan Kadyrov ανέβασε βίντεο μετά τις αναφορές ότι είναι σε κώμα
Να βγουν στον αέρα και στη βροχή για να καθαρίσει το μυαλό και να μπουν σε τάξη οι σκέψεις τους, καλεί ο Τσετσένος ηγέτης Ramzan Kadyrov όσους υποστηρίζουν ότι είναι βαριά άρρωστος και σε κώμα!
Βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Telegram την Κυριακή 17/9, τον δείχνει να περπατάει στη φύση και να... ειρωνεύεται «όσους δεν μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από τα ψέματα»
Σάρωναν το διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες οι πληροφορίες που διέρρεαν οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας για την υγεία του.
Την Πέμπτη, ο εκπρόσωπος των μυστικών υπηρεσιών Andrii Yusov ανέφερε πως ο ηγέτης των Τσετσένων νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, ενώ χθες κυκλοφόρησε η φήμη πως έχει πέσει σε κώμα, σε νοσοκομείο της Μόσχας, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται «δύσκολα αναστρέψιμη».
kadyrov.JPG
Ο Kadyrov απάντησε στα παραπάνω το πρωί της Κυριακής, μέσω ενός βίντεο που κυκλοφόρησε στο κανάλι του στο Telegram. Σε αυτό διαψεύδει τις αναφορές περί ασθένειας, ο ίδιος διακρίνεται να βαδίζει σε έναν δρόμο (άγνωστο πού) και μέσα στη βροχή, ενώ το βίντεο συνοδεύει η ειρωνική φράση: «Συμβουλεύω θερμά όλους όσους δεν μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από τα ψέματα στο διαδίκτυο, να κάνουν μια βόλτα στον καθαρό αέρα και να βάλουν σε τάξη τις σκέψεις τους.
Η βροχή είναι απόλυτα αναζωογονητική» κατέληξε ενημερώοντας πως «περπάτησε ήδη 11 χιλιόμετρα». www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης