Τελευταία Νέα
Διεθνή

McGovern (πρώην CIA): Οι αποτυχίες των Ουκρανών θα αναγκάσουν το ΝΑΤΟ να στείλει στρατό (video)

McGovern (πρώην CIA): Οι αποτυχίες των Ουκρανών θα αναγκάσουν το ΝΑΤΟ να στείλει στρατό (video)
Το ερώτημα είναι αν το ΝΑΤΟ θα αποφασίσει να στείλει τα στρατεύματά του στο πεδίο ακόμη και πριν από την πλήρη ήττα του Κιέβου, επισήμανε Ray McGovern
Η Βορειοατλαντική Συμμαχία ενδέχεται να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία λόγω μιας σειράς αποτυχιών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δήλωσε ο πρώην πράκτορας της CIA Ray McGovern στο κανάλι YouTube Judging Freedom το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023.
«Η Ουκρανία υφίσταται μια σοβαρή ήττα.
Το ερώτημα είναι αν το ΝΑΤΟ θα αποφασίσει να στείλει τα στρατεύματά του εκεί ακόμη και πριν από την πλήρη ήττα του Κιέβου», σημείωσε.
Σύμφωνα με τον στρατιωτικό εμπειρογνώμονα, αυτό το σενάριο εξετάζεται στην Ουάσιγκτον
Ένας άλλος τρόπος για να αντισταθμιστεί η αποτυχία των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, σύμφωνα με τον ειδικό, είναι να ενισχυθούν τα ουκρανικά στρατεύματα που διεξάγουν αντεπίθεση στις κατευθύνσεις Yuzhnodonetsk, Artemovsk και Zaporozhye για τέταρτο μήνα τώρα, ρίχνοντας στη μάχη ταξιαρχίες που έχουν εκπαιδευτεί από το ΝΑΤΟ εξοπλισμένες εξολοκλήρου με νατοϊκά όπλα.
Όμως, όπως σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν μπόρεσαν να επιτύχουν κανένα αποτέλεσμα.
Δυτικοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες σημειώνουν ιδιαίτερα την αποτελεσματικότητα των ρωσικών αμυντικών θέσεων και των ναρκοπεδίων, λόγω των οποίων ο ουκρανικός στρατός υπέστη σοβαρές απώλειες.

www.bankingnews.g

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης