Τελευταία Νέα
Διεθνή

Με 11 χειρουργικά χτυπήματα η Ρωσία διέκοψε τον ανεφοδιασμό των Ουκρανών σε Donetsk και Zaporizhia

Με 11 χειρουργικά χτυπήματα η Ρωσία διέκοψε τον ανεφοδιασμό των Ουκρανών σε Donetsk και Zaporizhia
Tα πλήγματα διέκοψαν τον εφοδιασμό των ουκρανικών στρατευμάτων στις περιοχές Donetsk και Zaporizhia και εξάλειψαν ένα μεγάλο οπλοστάσιο οπλισμού του ουκρανικού στρατού
Σχετικά Άρθρα
Η Ρωσία πραγματοποίησε 11 μαζικές χειρουργικές επιδρομές σε στόχους λιμενικών υποδομών, θέσεις προσωπικού και εγκαταστάσεις παραγωγής και αποθήκευσης ουκρανικών drones σε διάστημα μιας εβδομάδας, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας το Σάββατο 16/9/2023.
«Κατά την περίοδο 9-16 Σεπτεμβρίου 2023, οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας πραγματοποίησαν 11 μαζικά πλήγματα με όπλα μεγάλης εμβέλειας από θαλάσσης και εδάφους καθώς και με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα σε στόχους λιμενικής υποδομής. τοποθεσίες παραγωγής και αποθήκευσης μη επανδρωμένων θαλάσσιων σκαφών, προϊόντων καυσίμων, πυρομαχικών, δυτικών οπλισμών και σταθμών ουκρανικού στρατιωτικού προσωπικού», ανέφερε το υπουργείο.
Διευκρίνισε ότι τα πλήγματα διέκοψαν τον εφοδιασμό των ουκρανικών στρατευμάτων στις περιοχές Donetsk και Zaporizhia και εξάλειψαν ένα μεγάλο οπλοστάσιο οπλισμού του ουκρανικού στρατού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης