Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μακελειό για τους Ουκρανούς στο Rabotyno – Σκοτώθηκαν δεκάδες από το ρωσικό πυροβολικό σε οικισμό που δεν έχει μείνει... σπίτι όρθιο

Μακελειό για τους Ουκρανούς στο Rabotyno – Σκοτώθηκαν δεκάδες από το ρωσικό πυροβολικό σε οικισμό που δεν έχει μείνει... σπίτι όρθιο
Στόχος του ρωσικού πυροβολικού έγιναν δεκάδες Ουκρανοί
Σχετικά Άρθρα
Ο ρωσικός στρατός εξανάγκασε σε υποχώρηση τα ουκρανικά στρατεύματα στο χωριό Rabotyno στη Zaporizhia, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του κινήματος «Είμαστε μαζί με τη Ρωσία» Vladimir Rogov.
Όπως είπε, υπήρξαν αρκετές επιθέσεις από μαχητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων χωρίς τη χρήση βαρέως εξοπλισμού, αλλά υπέστησαν απώλειες και τράπηκαν σε φυγή.
Κατά την υποχώρηση έγιναν στόχος του ρωσικού πυροβολικού και σκοτώθηκαν δεκάδες Ουκρανοί.
Στη διάρκεια της ρωσικής επιχείρησης καταστράφηκε ένα προσωρινό σημείο ανάπτυξης των ουκρανικών στρατευμάτων στην περιοχή Rabotyno.
Επίσης η ρωσική αεροπορία βομβάρδισε εχθρικές θέσεις.
Τις τελευταίες εβδομάδες, η κατάσταση γύρω από το Rabotyno παραμένει μια από τις πιο δύσκολες όχι μόνο στο μέτωπο της Zaporizhia, αλλά και στη γενική ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.

Δεν έχει μείνει όρθιο ούτε ένα σπίτι


Οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις βομβαρδίζουν το χωριό με πυροβολικό εδώ και αρκετούς μήνες και προσπαθούν να το καταλάβουν.
Δεν έχει μείνει ούτε ένα ακέραιο σπίτι στον οικισμό.
Όπως εξήγησε στο RIA Novosti ένας στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων του στρατού «Osman» με το διακριτικό κλήσης Highlander, ο ουκρανικός στρατός πολεμά τόσο σκληρά για το Rabotyno με την ελπίδα να ανοίξει έναν δρόμο προς το Tokmak.
Την προηγούμενη μέρα, Ρώσοι στρατιώτες απέκρουσαν δύο επιθέσεις από την 47η μηχανοκίνητη ταξιαρχία των Ουκρανών μέσα σε μια μέρα.
Επιπλέον, στα δυτικά του χωριού Verbovoye, επλήγη συγκέντρωση ανθρώπινου δυναμικού και εξοπλισμού της 80ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Εφόδου της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης