Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το γαρ πολύ της θλίψεως... Η ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών δεν έχει καμία αμφιβολία: «Ο Ramzan Kadyrov είναι σε κώμα»...

Το γαρ πολύ της θλίψεως... Η ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών δεν έχει καμία αμφιβολία: «Ο Ramzan Kadyrov είναι σε κώμα»...
Σύμφωνα με το Κίεβο, η κατάσταση του Τσετσένου ηγέτη έχει επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες
Εντείνονται οι φήμες από την ουκρανική πλευρά πως ο ηγέτης των Τσετσένων Ramzan Kadyrov είναι σε κώμα…
Eιδικότερα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών, τα νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Kadyrov δεν είναι καλά…
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της υπηρεσίας Andriy Yusov, η κατάσταση της υγείας του Kadyrov έχει επιδεινωθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες.
Η επιδείνωση δεν συνδέεται με τραυματικά γεγονότα αλλά είναι συνέπεια νόσησης.
Πριν από περίπου δέκα ημέρες, ο Kadyrov δημοσιοποίησ μέσω των social media ένα βίντεο, που κατέγραφε την τέλεια ή σχεδόν τέλεια κατάστασή του.
Οι εικόνες έδειχναν τον ηγέτη της Δημοκρατίας της Τσετσενίας και στενό συνεργάτη του προέδρου Putin να επιδίδεται σε γρήγορο τρέξιμο σε διάδρομο.
Το πλάνο προερχόταν από σε εσωτερικό χώρο, σε ένα δωμάτιο με πίνακες σε χρυσές κορνίζες, πολυτελείς πολυελαίους.
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η υγεία του Kadyrov… μπαίνει στο στόχαστρο, με τον Τσετσένο ηγέτη απλά να διασκεδάζει με τις φήμες.
Παλαιότερα, στο κανάλι του στο Telegram, είχε αναφέρει πως διασκεδάζει από προβληματισμούς και αναλύσεις που διατυπώνονται στον ξένο Τύπο προφητεύοντας τον «επικείμενο θάνατό του».
«Ναι, μπορεί να πεθάνω ξαφνικά όταν μάθω ότι υπάρχει κάποιος πιο αφοσιωμένος από εμένα στον πρόεδρό μας» είχε γράψει, σημειώνοντας ότι «χρωστάω στον Putin τη ζωή μου.
Και όχι μια φορά, αλλά δύο φορές».
Είχε δε σημειώσει ότι «τέτοιες ενημερωτικές… ρίψεις, που είναι φτηνά σχεδιασμένες για να σπείρουν διχόνοια στο εσωτερικό της χώρας», αντιμετωπίζονται πάντα με «περιφρονητική επιείκεια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης